Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια υπέροχη μουσική βραδιά με τον Θύμο Γκογκίδη στην 9η Ανθοέκθεση στα Γιαννιτσά (βίντεο)


Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο πλαίσιο της 9ης Ανθοέκθεσης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Την Τετάρτη, στις 8.00 το βράδυ, πλήθος πολιτών παρακολούθησε μια όμορφη παραδοσιακή μουσική και χορευτική βραδιά με τον καλλιτέχνη Θύμιο Γκογκίδη που έπαιξε ακορντεόν και τραγούδησε στα «Ενοριακά Δρώμενα της Αγίας Παρασκευής»

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Κυριακή στο πάρκο του Πολύκεντρου, στα Γιαννιτσά, θα διαρκέσει το ομορφότερο ανοιξιάτικο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, γλάστρες και διακοσμητικά, που στήθηκε για την 9η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας.

Για ακόμη μια χρονιά η καθιερωμένη εκδήλωση πλαισιώνεται από πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που προσελκύουν καθημερινά το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Ώρες λειτουργίας της Ανθοέκθεσης, καθημερινά, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 11.00 το βράδυ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.