Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου, στη Σκύδρα (βίντεο)


Μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης έστειλαν χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου, τόσο η Δήμαρχος Σκύδρας –και εκ νέου υποψήφια- Κατερίνα Ιγνατιάδου, όσο και το πολυπληθές κοινό που με την παρουσία του ανταποκρίθηκε με θέρμη στην πρόσκληση της Δημάρχου.

Πιο συγκεκριμένα, σε πανηγυρικό, ενθουσιώδες κλίμα και με μαζική συμμετοχή των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στις 8.00 το βράδυ, στη Σκύδρα (Εθνικής Αντίστασης 6), η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας”, με επικεφαλής την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Μετά την τελετή του αγιασμού από τους ιερείς, η κα Ιγνατιάδου, στην ομιλία που πραγματοποίησε, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Εγκαινιάζουμε σήμερα το χώρο που στεγάζεται η παράταξη της αλήθειας, των έργων και των λόγων». Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συνδημότες της που παραβρέθηκαν σε αυτή «την μοναδική, ανεπανάληπτη, μεγαλειώδη συγκέντρωση με την δική σας παρουσία και στήριξη που δείχνει και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη σας απέναντί μας, που επιβεβαιώνει ότι κάναμε έργο στη θητεία που πέρασε, επιβεβαιώνει ότι ασκήσαμε χρηστή διοίκηση, με διαφάνεια και με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, επιβεβαιώνει ότι ήμασταν δίπλα σε όλους τους συνδημότες μας κάθε μέρα όλα τα χρόνια, επιβεβαιώνει την καθημερινή και συνεχή παρουσία μας στην πόλη και στα χωριά μας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα Ιγνατιάδου στη συνέχεια έκανε έναν μικρό  απολογισμό του έργου που επιτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας της. Ειδικότερα, αναφέρθηκε συνολικά στα έργα που έγιναν αξίας περίπου 20 εκατ. ευρώ, αλλά και σε αυτά που αναμένεται να γίνουν ή έχουν δημοπρατηθεί, προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ.

Η Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές στην σημερινή αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας, λέγοντας ότι «πλησιάζει ο καιρός που θα κριθούμε όλοι μας για όσα κάναμε και δεν κάναμε. Θα κριθούν και αυτοί για την εμπάθεια και τα ψέματά τους», αφού, όπως είπε, «πολλές φορές προσπάθησαν να εκμηδενίσουν και να υποτιμήσουν το έργο μας, να παραποιήσουν την αλήθεια, ισχυριζόμενοι ότι κόστισαν πολλά χρήματα οι παιδικές χαρές. Πήραν όμως απαντήσεις που τους εξέθεσαν, με στοιχεία και νούμερα», σημείωσε.

Στο τέλος παρουσίασε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό της.
egkign
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment