Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διασταύρωση Παραλίμνης: Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ, φορτηγό ψυγείο και λεωφορείο του ΚΤΕΛ Γιαννιτσών


Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα αλλά με υλικές ζημιές, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, ένα φορτηγό ψυγείο και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Γιαννιτσών, σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν από τις 7.00 το πρωί, στο 5ο χιλμ της Εθνικής Οδού Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης για το ξενοδοχείο «Ιστρον».
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της Ε.Ο. και στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα (οδηγός και συνοδηγός) με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς τα Γιαννιτσά, άναψε φλας για να στρίψει προς την πάροδο που οδηγεί προς το ξενοδοχείο ΙΣΤΡΟΝ και σταμάτησε μέχρι η κίνηση στην Εθνική Οδό να του το επιτρέψει. Εκείνη την στιγμή, ένα μικρό φορτηγό ψυγείο, ερχόταν από πίσω από το παραπάνω όχημα, έπεσε επάνω του με αποτέλεσμα να το χτυπήσει από πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το φορτηγάκι να εκτραπεί από την πορεία του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να χτυπήσει πλαγίως ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ το οποίο είχε κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, καθώς εκτελούσε το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο Γιαννιτσά- Άθυρα- Δυτικό – Αγροσυκιά, από όπου ως συνήθως παραλαμβάνει μαθητές για να τους μεταφέρει στα σχολεία τους στα Γιαννιτσά.  Από το φορτηγάκι «ξεχύθηκε» πάνω στον δρόμο σχεδόν όλο το εμπόρευμά του (κρέατα, σφαχτά κ.λ.π.) το οποίο μετέφερε προφανώς για πώληση.
Να σημειωθεί ότι στο λεωφορείο εκείνη την στιγμή επέβαιναν δύο άτομα –επιβάτες μαζί με τον οδηγό του, τα οποία από την σύγκρουση δεν έπαθαν τίποτα , όπως επίσης και τα άλλα τρία άτομα (οδηγός και συνοδηγός του ΙΧ και ο οδηγός του φορτηγού) που επίσης δεν τραυματίστηκαν. 
Για το συμβάν διενεργεί έρευνα το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, άνδρες του οποίου κατέφθασαν αμέσως στο σημείο του ατυχήματος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. να κάνετε ένα αφιέρωμα στη δίκη της Χρυσής αυγής που συνεχίζεται και απορουν στο εξωτερικό γιατί δεν την προβάλλουν τα ελληνικά ΜΜΕ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.