Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης στα σύνορα του Κιλκίς (φωτο)



Συνελήφθησαν 2 άτομα που εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα να μεταφέρουν σε όχημα πάνω από 27 κιλά κάνναβη

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να αποτρέψουν την εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε το όχημά τους σε περιοχή του Κιλκίς κοντά στα σύνορα, όπου προσπάθησαν να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημά τους σε αγροτική περιοχή και επιχείρησαν να διαφύγουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν απωθώντας τους αστυνομικούς. 
Όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν στο όχημα δύο ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 26 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 27 κιλών και 402 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.