Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές 2019 στην ΠΕ Πέλλας: Μικρή συμμετοχή, ελλείψεις σε εφορευτικές επιτροπές, «ουρές» και… «θερμό» επεισόδιο την Ακρολίμνη!


Ομαλά αλλά με σχετική βραδύτητα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται μέχρι τώρα η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε Πέλλας. Η συμμετοχή σε γενικές γραμμές  χαρακτηρίζεται μέτρια χωρίς ωστόσο να λείπουν (αυτή την ώρα) οι «ουρές» σε εκλογικά τμήματα λόγω της έλλειψης των μελών των εφορευτικών επιτροπών.  Όπως αναφέραμε και στο πρωινό ρεπορτάζ, παρουσιάστηκαν πολλά κενά στις εφορευτικές επιτροπές και δύο κενά δικαστικών αντιπροσώπων τα οποία όμως καλύφθηκαν αμέσως χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην εξέλιξη της διαδικασίας.

Οι ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές, τα μέλη των οποίων έχουν αντικατασταθεί από τους γραμματείς των δικαστικών αντιπροσώπων αλλά ακόμη και από αντιπροσώπους κομμάτων και υποψηφίων, προκαλούν καθυστερήσεις στην εκλογική διαδικασία.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι το πρωί στο εκλογικό τμήμα 225, στην Ακρολίμνη του δήμου Πέλλας, προκλήθηκε «θερμό» επεισόδιο με έντονο διαπληκτισμό μεταξύ δύο πολιτών  που χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να λήξει. Εξαιτίας του επεισοδίου διακόπηκε προσωρινά η διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία αποκαταστάθηκε μετά την αστυνομική παρέμβαση και τη λήξη του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.