Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι ψήφισαν οι κρατούμενοι στις φυλακές Βορείου Ελλάδος


Στις κάλπες που στήθηκαν σε ειδικά εκλογικά τμήματα προσήλθαν την περασμένη Κυριακή κρατούμενοι σε φυλακές της Βόρειας Ελλάδας που έχουν δικαίωμα ψήφου. Τα τελικά αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές, στα καταστήματα κράτησης Διαβατών Θεσσαλονίκης, Νιγρίτας Σερρών, Φελλίου Γρεβενών και Κασσάνδρας Χαλκιδικής έχουν ως εξής:

Στο 1649ο ειδικό εκλογικό τμήμα, όπου είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν 202 κρατούμενοι των Δικαστικών φυλακών Διαβατών, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε ποσοστό 78,66%, η ΝΔ 5,49% και το ΚΚΕ 4,27%. Συνολικά ψήφισαν 175 κρατούμενοι και βρέθηκαν 164 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Στις φυλακές Νιγρίτας, οι κρατούμενοι με δικαίωμα ψήφου προσήλθαν στο 506ο ειδικό εκλογικό τμήμα. Επί συνόλου 157 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 134 (έγκυρα 116), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 67,24%, η ΝΔ 11,21% και η Χρυσή Αυγή 7,76%.

Ανάλογα ήταν τα αποτελέσματα στις φυλακές Φελλίου (126ο ειδικό εκλογικό τμήμα), με τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσπά ποσοστό 76,65%, την ΝΔ 11,89% και τη Χρυσή Αυγή 4,85%. Οι κρατούμενοι με δικαίωμα ψήφου ήταν 260, από τους οποίους 239 άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα (227 έγκυρα).

Στο ειδικό κατάστημα κράτησης Κασσάνδρας (αγροτικές φυλακές), οι κάλπες στήθηκαν στο 237ο ειδικό εκλογικό τμήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 75,56%, η ΝΔ 4,44%, ενώ οι υπόλοιπες ψήφοι κατανεμήθηκαν σε εννέα κόμματα. Συνολικά ψήφισαν 52 κρατούμενοι, σε σύνολο 87 που είχαν δικαίωμα (45 έγκυρα).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. 75% ΣΥΡΙΖΑ! τα ξενοδοχεία που τα λένε φυλακές και οι νόμοι Παρασκευοπούλου έφτασαν αυτά τα ποσοστά. Να τους χαίρεστε συντρόφια τους κολλητούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται οτι θα ψηφίσουν Σύριζα.
    Ο 35.000 φορές ισοβιτης κουφοντινας ,ποιο πολλές μέρες είναι εξω παρα μέσα στην φυλακή.
    Και που σε αγροτική στον Βόλο !!!
    Για ρωτηστε και τον Πάσσαρη που τον έχουν οι ρουμάνοι ακόμα πως περνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα ξενοδοχεια που τα λενε φυλακες δεν τα εχτισε ο συριζα.
    και αν ειναι ξενοδοχεια γιατι δεν πας κ εσυ να ανεβασεις τα ποσοστα των νεοναζι , να γλιτωσει κ η κοινωνια απο λιγη ναφθαλινη.
    Συριζα λοιπον ψηφιζουν γιατι οι μπουμπουκοι που οσονουπω θα περασουν το κατωφλι του ξενοδοχειου για να μοιρασουν υπερκοστολογημενα φαρμακα,προτιμουν την εξοντωση και τα βασανιστηρια οπως οι χουνταιοι μεντορες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας απο τους λογούς που δεν ψήφισα ξανά σύριζα ήταν και αυτός... οι ταμπέλες που κολλάτε στο 60-70% του Ελληνικού λάου τους κάνετε όλους ναζιστές.Συνεχίστε έτσι θα μας συσπειρώσετε! ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή ρε μεγάλε 11:10, να κλέβω να βιάζω, να κάνω ληστείες, να σκοτώνω αμα γουστάρω για πολιτική ιδεολογία ή γιατί ο γεράκος αντιστάθηκε και να ζω ζωή χαρισάμενη; γιατί με αποκαλείς ακροδεξιό; γιατί ρε Συριζαιε μου βάζεις ταμπέλα; ρε αϊ σιχτιρ εσείς κ η Δημοκρατία σας. Την είδαμε. Την χορτάσαμε. Φτάνει η πλάκα του Ρουβικώνα μεγάλε ακτιβιστή Αριστερε. Να πετάξεις μπογιές κ στην Καγκελαρία στην Γερμανία ή στην Δούμα της Μητέρας Ρωσίας σου να δούμε τι θα πάθεις κ αν θα ξαναδείς το φως σου. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ. Φυλακή είναι η τιμωρία των πράξεων. Εκεί είναι όλων των ειδών οι άνθρωποι. Αθώοι και μη. Αλλα αυτοί που φταίνε, φυσικά κοιτάνε την βολεψη κ την ασυλία π προσφέρει ο νόμος Παρασκευόπουλου κ γι αυτό τι θα ψηφίσουν; ε; Δρόμο. Πάρτε δρόμο. Σας πιστέψαμε και είδαμε το καλό π προσφέρατε στην Πατρίδα.. Τελειώσατε Κύριοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαυμάζεις την Χ.Α και τον Βελόπουλο αλλά ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ να το φωνάξεις και ψηφίζεις Ν.Δ.

      Διαγραφή
    2. Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν θαυμάζω κανένα. Ψήφισα στο παρελθόν με την σειρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Λαός, Χ. Α. μετά Λεβέντη και τελικά κατάλαβα οτι η πολύ Δημοκρατία και οι Δημοκράτες και γενικά η ορολογία Δημοκρατικός,ΔΣΕ, κτλ βλάπτει. Βλάπτει γιατί κανένας τους δεν αγαπάει αυτόν τον τόπο. Δεν θα υπογράφαμε μνημόνια. Δε θα δίναμε ονόματα. Δεν θα είμασταν αχούρι. Αριστεροί ήταν αυτοί που πολέμησαν τον κατακτητή στα βουνά. Πατριωτάκια απ τα λίγα. Αυτοί εδώ να μη σου πω τι είναι. Συμμορία ίδια με αυτή της Χ.Α. Καμιά διαφορά. Μη βάζεις ταμπέλα ΕΛΛΗΝΑ άμα πάω κόντρα στην δήθεν ιδεολογία σου... Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά. Μόνο απ τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα ιερά. Και να σου πω κάτι στο φινάλε που με λες ακροδεξιό; θα γούσταρα έναν αυστηρό κομμουνισμό τύπου Χότζα στην Ελλάδα. Θα σου έλεγα μετά αν τα παιδιά της 17Ν θα είχαν ωραία δικαιώματα.9 στα 10 κακούργημα τα διαπράττουν αλλοδαποί. Γιατί;;;; μα γιατί βρήκαν ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔ....ΛΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

      Διαγραφή
  5. Είδαμε όλοι φαντάζομαι τα αναρχοαπλυτα συνεταιρακια των συντρόφων που κυβερνούν αυτή την χώρα ( ευτυχώς για πολύ λίγο ακόμα )
    Να βρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του κουφοντινα ο οποίος ηταν αυτός που αφαίρεσε το δικαίωμα στην ζωή ενος πολιτικού, ενος συζύγου ,ενος πατέρα.
    Και η Ευρώπη δύση είναι και τουσ serial killer δεν τους ξανά βλέπει το φως της μέρας.
    Να μην πω για Αμερική
    Που μπορεί να μην είναι Ευρώπη αλλά ανήκουν στην δύση.
    Και φυσικά τα φασιστακια της αριστεράς ακόμα ονειρεύονται γεμάτες φυλακές με πολιτικούς αντιπάλους ,εξορία κλπ.
    Για αυτό ψάχνονται να αλλάξουν την σύνθεση του υπουργείου και του Αρείου πάγου.
    Να βγαλουν απο τις φυλακές όσους συντρόφους δεν πρόλαβαν ( βλ ηριανα,Ρωμανού )γιατί οι μέρες τους είναι μετρημένες στην καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε άιντε χάθηκε από δω σκυλοτομαρα της δεξιάς γιατί δεξιός και καλός δεν υπάρχει αλλά εγώ παθαίνω πλάκα με αυτούς που βρωμάνε τα χνώτα τους εργάτες μια ζωή μεροδουλη μεροφαι και είναι δεξιά Ε αυτό είναι δικό σας το συμπέρασμα αδέρφια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την βρωμιά των 40 χρόνων καλείτε να την πληρώσει ο Τσίπρας για καθίστε και δέστε Ποιός κάνει αντιπολίτευση ο κουλις και η φωφη δλδ αντιπολίτευση στον εαυτό τους γιατί τα κόμματα τους τα δημιούργησαν εεε να τρελαθούμε που έχουν στόμα και μιλάνε. Αισιχτιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.