Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Ταμβίσκου: "Θα συνεχίσω να πράττω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδηση και οι αρχές μου"


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που με στηρίξατε ποικιλότροπα για να μπορέσω να πραγματοποιήσω έναν τίμιο αγώνα… 
Κυρίως ευχαριστώ τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας Αντώνη Ρυσάφη αλλά και τους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους μου στην σύντομη αυτή πορεία και τους συγχαίρω για την υπέρμετρη προσπάθειά τους να εδραιώσουν στη συνείδηση των συνδημοτών μας τα όσα  πρεσβεύαμε στο όνομα του Συνδυασμού μας… 
Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, γιατί οι τοπικές εκλογές συνέπεσαν με τις Περιφερειακές και κυρίως με τις Ευρωεκλογές, προκαλώντας σύγχυση στους πολίτες, οι οποίοι και αποφάσισαν επηρεασμένοι κυρίως από κομματικά κριτήρια… 
Όμως η τοπική αυτοδιοίκηση, αν και λειτουργεί παράλληλα με την Κεντρική Εξουσία, έχει τους δικούς της Κανόνες που υπαγορεύονται από τοπικά κριτήρια που αγκαλιάζουν ανεξαιρέτως όλη την τοπική κοινωνία.
Έτσι η 1η Σεπτεμβρίου βρίσκει την παράταξή μας ενισχυμένη με 7 συνολικά Δημοτικούς Συμβούλους, γεγονός που την καθιστά τον βασικότερο ρυθμιστή των αποφάσεων και εξελίξεων. 
Όσον αφορά το πρόσωπό μου θα συνεχίσω να πράττω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδηση και οι Αρχές μου, συντασσόμενο στο πλευρό νέων προσώπων με «φρέσκιες» υλοποιήσιμες θέσεις και προτάσεις, παράγοντας έργο, στηρίζοντας ορθές και χρήσιμες για τον τόπο αποφάσεις από όπου και αν προέρχονται μέσα στον αυτοδιοικητικό χώρο, όπως έπραττα πάντα κατά την διάρκεια της αυτοδιοικητικής μου πορείας, πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και στόχο την αλλαγή νοοτροπίας, που αποτελούν το στίγμα της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»   
Το οφείλουμε σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, είτε στήριξαν τον Συνδυασμό μας είτε όχι…   
Σας ευχαριστώ και πάλι... 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αχ βρε Έφη δεν σου πάει να υποστηρίξεις την πλευρά Τσεπκεντζή. Είσαι αντίθετη με πολλά και βασικά (εθνικά θέματα και Πρέσπες, στήριξη απο ΣΥΡΙΖΑ). Γιατί όλοι καταλάβαμε ότι υποστρίζεις Τσεπκεντζή (εκτός κι αν δεν διάβασα καλά τη δήλωση σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ βρε Γιάνου μου σε έτσουξα πολύ με την Εφη. Πως το είπες εκείνο στο δημοτικό συμβούλιο για την Εφη ότι δεν θα εκλεγεί επειδή αποχώρησε από τον συνδυασμό σου. Σαν το άλλο με τον Τσιβόγλου ότι δεν θα κατεβεί για δημοτικός σύμβουλος και έτρεξες να του γλείψεις και τα φρύδια. Γιάννου στα εθνικά θέματα καλά θα είναι να παρακολουθήσουν οι δημότες σου τις δηλώσεις και τις αγκαλιές με τους Σκοπιανούς και μετά ας μιλήσουν. Γνωρίζεις και πολύ καλά μάλιστα τις θέσεις της στα εθνικά θέματα αλλά το μίσος σου για την συγκεκριμένη που σε άφησε με δέκα δεν μπορεί να δει τίποτα άλλο εκτός από λάσπη. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ κύριε πρώην Δήμαρχε, γιατί την Κυριακή θα είσαι πρώην δεν ψηφίζουμε κομματικές γραμμές αλλά για δήμαρχο για αυτό διάβασε αυτά που γράφει εσύ καλύτερα πατριώτη. Χαιρετίσματα στον δήμαρχο Καβαντάρτσι, Αχρίδας και Μοναστήρι η Μπιτολα όπως τα έχεις πει, και οι οποίοι είναι τα καλύτερα φιλαράκια σου. Διάβασε τώρα καλά τι γράφει η ανακοίνωση γιατί η Ταμβίσκου είναι παράδειγμα προς μίμηση σε αντίθεση με σένα και τον Τσιβόγλου που αν δεν σας στήριζαν κόμματα όχι δημαρχία δεν θα βλέπατε τόσα χρόνια αλλά ούτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Η απόλυτη ξεφτίλα ούτε ένας νέος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό σου. Για δες τα αποτελέσματα το 60% και βάλε του δήμου δεν σε θέλει και το υπόλοιπο δέχτηκε φοβερές πιέσεις. Σκορ 17 - 10 και την Κυριακή ετοιμάσου για για αυτό που ξέρεις, να βγάζεις όχι να κάνεις διάγνωση γιατί χειριστείς μηχανήματος ακτινολογικού είσαι, απόφοιτος το πολύ λυκείου . Άντε πατριώτη νάνι τώρα αν και δεν σε κόβω γιατί κάθεσαι σε πυρωμένα κάρβουνα. Αυτά στις γιαγιάδες και παππούδες που κουβαλούσατε την Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. τα παιδιά απο το γραφείο μετά τις σφαλιάρες στις ευρωεκλογές έπιασαν ξανά πληκτρολόγιο και συνεχίζουν όσο προλάβουν να βάζουν ταμπέλες σε πολίτες για τον επόμενο μήνα, τρολακια τελειώσατε.

      Διαγραφή
  2. Ο Γιάννης συστήνεται ως γιατρός!!!! χαχαχαχα... ωραίο ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.