Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πτώμα του εξαφανισμένου κτηνοτρόφου Δ. Γραικού


Το πτώμα του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο, που είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, εντοπίστηκε σήμερα σε κτηνοτροφική μονάδα στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του κτηνοτρόφου, το υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές ένας επιχειρηματίας (έμπορος κρεάτων και φίλος του θύματος), που, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε «άνοιγμα» ύψους 40.000 ευρώ προς τον Γραικό.
Ο κτηνοτρόφος εξαφανίστηκε το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2016 αφού αναχώρησε από το σφαγείο της Χαλάστρας. Έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί εξ’ ολοκλήρου. Αναχώρησε με το αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε για μικρές, επαγγελματικές διαδρομές. Από τότε εξαφανίζεται ο ίδιος, το αυτοκίνητο, όπως και το «στίγμα» του κινητού του. Ακολούθησαν έρευνες μέχρι και με τη χρήση drones. Κανένα στοιχείο δεν έχει οδηγήσει σε ίχνη του εξαφανισθέντα.

Να σημειωθεί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karfitsa.gr, ότι παρότι αρχικά κρίθηκε από την εισαγγελέα Πρωτοδικών ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις επιβαρυντικές για οποιονδήποτε, τον Φεβρουάριο ο αντεισαγγελέας Εφετών Βασίλης Φλωρίδης έκρινε πως ο κτηνοτρόφος δολοφονήθηκε και  παρήγγειλε να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατά  παντός υπευθύνου. Ο έμπορος κρεάτων ήταν ένα από τα τρία πρόσωπα – κλειδιά, στα οποία είχε στραφεί το ενδιαφέρον της ανάκρισης…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.