Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με αέρα νίκης ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξής του (βίντεο)



Σίγουρος για τη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης που ηγείται «Πέλλα Μπροστά», που βρίσκεται στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Στην μαζική -και σε κλίμα πανηγυρικό και ενθουσιώδες- συγκέντρωση των πολιτών του δήμου Πέλλας, ο κ. Θεοδωρίδης ζήτησε από τους συνδημότες του να του δώσουν μεγάλο ποσοστό νίκης από την πρώτη Κυριακή για να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι σύμβουλοι από την «ικανή και αποφασισμένη για δουλειά ομάδα» του συνδυασμού του, όπως την χαρακτήρισε.
Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέλλας, μετά την τελετή του αγιασμού από τους ιερείς, προλόγισε και παρουσίασε ο σημερινός δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Θέμης Αρνάκης, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον πλέον «ικανό και έμπειρο για να διαχειριστεί τις τύχες του Δήμου μας».

Στη συνέχεια, σε πολύ θερμό κλίμα, ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Θεοδωρίδης, αφού ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την μαζική παρουσία τους , τόνισε ότι «αυτή η συγκέντρωση είναι η αρχή μιας μεγάλης νίκης που τη δίνετε εσείς».
Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στη σημερινή δημοτική αρχή,  ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας σημείωσε: «Η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι ένα κακό αυτοδιοικητικό παράδειγμα, αφού είναι δυσκίνητη και ουραγός σε οικονομικό και ανταγωνιστικό επίπεδο σε σχέση με άλλες περιοχές. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;», αναρωτήθηκε προσθέτοντας: «Γιατί δεν αναδεικνύεται η Πέλλα του Μ. Αλεξάνδρου, η Πέλλα του όμορφου, τεράστιου, καταπράσινου κάμπου με τα πολλά νερά και με την πλούσια ιστορία; Γιατί δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει; Η απάντηση είναι ότι αυτοί που είχαν τις τύχες της δεν έκαναν τίποτε από αυτά που έπρεπε. Όχι μόνο για την καθημερινότητα, τα πάρκα, την εγκατάλειψη των κοινοτήτων, όχι για αυτά. Μιλάω για έναν δήμο με έναν δήμαρχο φιλικό, με χαμόγελο, να αγαπάει το λαό, να συνεργάζεται και να είναι κοντά στους πολίτες».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Δεν συγκρινόμαστε με άλλες πόλεις.  Δυστυχώς ούτε σε οργάνωση, αλλά ούτε σε ποιότητα ζωής. Η Πέλλα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Οι πολίτες αξίζουν πολλά ή τουλάχιστον τα ίδια με όλους τους άλλους δήμους και όχι να είναι πολίτες  β’ και γ’ κατηγορίας. Εμείς είμαστε μια ομάδα αποφασισμένη να δουλέψει πολύ σκληρά, μια ομάδα με εμπειρία, οργάνωση, που θα δουλέψει συστηματικά με στόχους με χρονοδιαγράμματα». 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρουσίασε τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξής του.
egktheo
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.