Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η ομιλία του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θόδωρου Θεοδωρίδη στην Κρύα Βρύση


Από τη γενέτειρα του Μέγα Αλέξανδρου ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής

Συνεχίζει σήμερα τις ομιλίες του στην Κρύα Βρύση

Σύνθημα νίκης έδωσαν οι δημότες που παρευρέθηκαν στην ομιλία του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην Πέλλα.
Στην ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας μίλησε για την ενότητα του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑΜΠΡΟΣΤΑ», για την ευρεία αποδοχή της δυνατής ομάδας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλο τον Δήμο.
 "Είμαστε έτοιμοι μαζί σας, όλοι μαζί να πάμε την Πέλλα Μπροστά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης και συνέχισε: «Από την Πέλλα, τη γενέτειρα γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου του Β΄, βροντοφωνάζουμε ότι δεν πάει άλλο. Δεν μας αξίζει τέτοια κάτασταση στον Δήμο Πέλλας, δεν αξίζει στον ιερό και ιστορικό αυτό τόπο να έχει πέσει σε αυτό το επίπεδο. Οι πολίτες απαιτούν έργα και πράξεις, Εμείς, στην "ΠΕΛΛΑΜΠΡΟΣΤΑ" σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε αμέσως δουλειά. Για να αναδείξουμε την περιοχή μας, για να αναδείξουμε τους ανθρώπους, την πελλιώτικη φιλοξενία και τον σπουδαίο πολιτισμό της Πέλλας μας. Έχουμε πρόγραμμα υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό, έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα για την πόλη και για κάθε κοινότητα του Δήμου. Για να πάμε επιτέλους την Πέλλα Μπροστά».
Επόμενος σταθμός των ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 26 Μάϊου, είναι η Κρύα Βρύση σήμερα στις 20:30 ενώ την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment