Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με δύο πανελλήνια μετάλλια ο ΝΟ Γιαννιτσών (φωτο)



Με δύο Πανελλήνια μετάλλια επέστρεψε η αποστολή μας από τον 85ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στις 2-5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Συγκεκριμένα οι Αρετάκη Αννέτα - Φράγκου Βαγγελιώ στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων κατέλαβαν την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.
Στο Σκιφ Ελαφρών Ανδρών ο Λεωνίδης-Ζηντιρίδης Κώστας κατέλαβε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο. Αγωνίστηκε και στο Σκιφ Ανδρων όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στον μικρό τελικό.
 Στο Σκιφ Νεανίδων η Μπαλλή Δάφνη έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο της στο τελικό. Αγωνίστηκε στο μικρό τελικό όπου πήρε την πρώτη θέση. Στο Σκιφ Γυναικών πήρε την πέμπτη θέση στον μικρο τελικό.
Στο Διπλό Σκιφ Εφήβων οι Σαββίδης Θάνος - Σπυρίδης Δημήτρης κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον μικρο τελικό μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Η αγωνιστική απουσία των πρωταθλητών μας Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλή Γεωργία για λόγους τραυματισμού στέρησε από τον όμιλο τις πιθανότητες για περισσότερα μετάλλια.Σύντομα θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Την ομάδα συνόδευσε η έφορος Κομκή Φωτεινή με τον προπονητή μας Ασπρογέρακα Σπύρο. Στους αγώνες παραβρέθηκαν μέλη του Δ. Σ και γονείς των αθλητών - τριών μας.

Με εκτίμηση
Μπαλλής Π. Μιχαήλ
Γ. Γραμματέας
Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών
nog
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.