Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δημοτική Αρχή διεκδικεί βραβείο… προχειρότητας στην Έδεσσα!


Από τότε που έγιναν οι κυκλοφοριακές απο(ρυθμίσεις) είναι γεγονός και στον πλέον καλόπιστο πολίτη ότι σε αυτή τη πόλη κάτι γίνεται λάθος κάτι δεν λειτουργεί αποτελεσματικά.
Αρχικά, για να γίνει η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας έπρεπε η Δημοτική Αρχή να προβεί σε κάποιες τροποποιήσεις του κυκλοφοριακού με διάφορες μονοδρομήσεις. Μια από αυτές τις αλλαγές ήταν και η μονοδρόμηση της «Παύλου Μελά», η οποία, αν και τότε είχε επισημανθεί από τους πολίτες ότι αποτελεί  ολέθρια απόφαση, η Δημοτική Αρχή εντελώς «μυωπικά» επέβαλε τη λογική της.
Ωστόσο ο καιρός πέρασε και η επιλογή αυτή αποδείχθηκε καταστροφική τόσο για την  καθημερινότητα των πολιτών όσο όμως και για την ίδια την Δημοτική Αρχή, με τα παράπονα και την «γκρίνια» των πολιτών να γίνεται «βραχνάς». Ταυτόχρονα -και ελέω των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών- η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να τροποποιήσει την απόφασή του ως προς την μονοδρόμηση της «Παύλου Μελά» και την επαναφορά στη πρότερη κατάσταση. Τοποθέτησε λοιπόν μαύρες σακούλες σε όλες τις πινακίδες στη συγκεκριμένη οδό. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί το… απόλυτο χάος πάνω από δύο μήνες και ο καθένας να παρκάρει όπου θέλει, αλλά και το χειρότερο: Δεν γνωρίζει κανένας πότε θα υλοποιηθούν αυτές οι αλλαγές, καθώς φαίνεται ότι η τροχαία δεν εγκρίνει τις αλλαγές.
Εν κατακλείδι, η Δημοτική Αρχή θα μπορούσε επάξια να διεκδικήσει το βραβείο της προχειρότητας. Η σημερινή διοίκηση λειτουργεί χωρίς σχέδιο, με αποτέλεσμα, αντί να κόβει τις προεκλογικές «κορδέλες» της Πλατείας Ελευθερίας, όπως αρχικά το επιθυμούσε, «τσαλακώνει» συνεχώς το πολιτικό της γόητρο και αναγκάζεται συνεχώς σε οπισθοχώρηση. 

Βαγγέλης Θωμάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας- Βεγορίτιδας 
με τον συνδυασμό "Κοινωνία σε Κίνηση"





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment