Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ομαδικές εκθέσεις Ζωγραφικής η συντοπίτισσά μας Ζαχαρώ Καρακωνσταντή σε Θεσσαλονίκη και Λαμία


Η συντοπίτισσά μας εικαστικός Ζαχαρώ Καρακωνσταντή συμμετέχει σε δυο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Θεσσαλονίκη και στην Λαμία μαζί με 38 Έλληνες καλλιτέχνες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, που διοργανώνονται από την Guvedarou Art Gallery, Γ. Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων, στάση Γεωργίου) στη Θεσσαλονίκη και την Pur Pur Gallery (Ανθήλης 6Β στη Λαμία).

Η ομαδική έκθεση με τίτλο «1st Touring4Art “Show me what you got: 2019» είναι η πρώτη που γίνεται και φιλοδοξεί να γίνει ετήσιος θεσμός!

Θεσσαλονίκη: Από 13 έως 31 Μαϊου και

Λαμία: Από 7 έως 22 Ιουνίου.

Η Ζαχαρώ Καρακωνσταντή

Η Ζαχαρώ Καρακωνσταντή γεννήθηκε και ζει στα Γιαννιτσά, είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (στο Τμήμα Καλών Τεχνών) και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την τέχνη της ζωγραφικής. Στην πορεία παρακολούθησε καλλιτεχνικά εργαστήρια και έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις εξελίσσοντας τις τεχνικές και την θεματολογία δημιουργώντας κυρίως πίνακες ελαιογραφίας, αλλά και ακρυλικά σε συνδυασμό με κάρβουνο και μικτές τεχνικές.

Τα έργα της προσεγγίζονται, με διαφορετικά χρώματα και σχήματα που μπλέκονται στο χώρο και το χρόνο συνθέτοντας το δικό τους αποτύπωμα, εικαστικά έργα που ανήκουν στη συλλογή της Ζαχαρώς Καρακωνσταντή τα οποία δημιουργήθηκαν σε διάφορες χρονικές περιόδους από το 1988 ως και σήμερα.

Τα έργα που θα παρουσιαστούν στις δύο εκθέσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των τεχνικών που χρησιμοποιεί η καλλιτέχνιδα, μέσα από τα οποία διαφαίνεται και η έννοια του συνόλου του έργου της. Κυρίαρχο στοιχείο η γυναικεία μορφή που η απόκοσμη και φανταστική απόδοσή της δημιουργεί στον θεατή ανάμεικτα συναισθήματα!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.