Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάνει τελικά ανακύκλωση ο Δήμος Αλμωπίας;



Στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας λάβαμε το παρακάτω κείμενο και τη φωτογραφία τα οποία και δημοσιεύουμε:
"Την Τρίτη το πρωί στην Άψαλο. Τα σκουπίδια και από τους μπλε κάδους και από τους υπόλοιπους πάνε όλα στο ίδιο απορριμματοφόρο. Και ο κόσμος νομίζει ότι κάνει καλό στο περιβάλλον. Κάντε σωστή ανακύκλωση και μην τους περνάτε για χαζούς."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο κάνουν και εδώ το εχω δεί και έχω σταματήσει να χωρίζω τα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή που δεν γίνεται ανακύκλωση. Μόνο φωτογραφίες και πόζες ξέρει να παίρνει και να διαφημίζεται από το blog του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Αψαλο ΠΑΝΤΑ στο ιδιο απορριμματοφόρο αδειάζονται ΟΛΟΙ οι κάδοι.... απλά μας έβαλαν (όπως και σε όλο το δήμο) διαφορετικά χρωματακια για να έχουν οι απερχόμενοι να βγαίνουν σελφονάκια με περισσότερη ποικιλία......γι αυτό θα πάνε σπίτι τους κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κόσμος ξεχωρίζει σπίτι του τα απορρίματα σε κανονικά σκουπίδια και σε αυτά που είναι για ανακύκλωση.Είναι κρίμα να μας κοροιδεύουν.Κι όμως υπάρχει κόσμος με ευαισθησίες και ενδιαφέρον για το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 90% των απορριμάτων στους μπλε κάδους δεν είναι ανακυκλώσιμα και ειδικά στα χωριά μη λέμε ιστορίες τώρα. Από την Αψαλο είμαι και γω και οι μπλε κάδοι ένα μεγάλο ποσοστό εχουν καει από τις στάχτες που πετάνε μέσα.όσο αναφορά την αποκομιδή τους Επειδή έχω δουλέψει σε ανακύκλωση πολλές φορές ακόμα και στις πόλης δεν τα μαζεύουν για τον λόγο ότι έχει μέσα τα πάντα Εκτός απο ανακυκλώσιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.