Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε θερμό κλίμα έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Πέλλας Στάθη Καστερίδη (βίντεο)


«Στις εκλογές του Μαΐου αποφασίσουμε αν θέλουμε να μείνουμε στάσιμοι ή να αλλάξουμε πορεία…»

Σε θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, παρά την ψυχρή κλιματολογικά βραδιά, παρουσία πλήθους πολιτών του δήμου Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μαϊου, στις 8.30 το βράδυ,  τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πέλλα - Δήμος Για Όλους», που βρίσκεται στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Καστερίδης, στην ομιλία του μετά την τελετή, αφού ευχαρίστησε τους συνδημότες του «για την μαζική ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη τους» που, όπως είπε, «μου δίνει τη σιγουριά, ότι την επομένη των εκλογών θα είμαστε μαζί στο τιμόνι του δήμου της Πέλλας», εξαπέλυσε επίθεση στη σημερινή δημοτική αρχή. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «ο μεγαλύτερος δήμος του νομού τα εννέα χρόνια που πέρασαν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης, βρίσκεται σε λήθαργο και αυτό», όπως σημείωσε, «οδηγεί τους κατοίκους του δήμου σε οικονομική ασφυξία» και συνέχισε: «Ο Δήμος Πέλλας δεν χρειάζεται το παλιό, δεν θέλει ανθρώπους που δεν αφήνουν την εξουσία, δεν προχωράει μπροστά με πολιτικούς παλαιάς κοπής που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει».

Για αυτό το λόγο ο κ. Καστερίδης έβαλε το δίλημμα στους δημότες, υπογραμμίζοντας: «Στις εκλογές του Μαΐου αποφασίσουμε αν θέλουμε να μείνουμε στάσιμοι ή να αλλάξουμε πορεία δημιουργώντας έναν Δήμο σύγχρονο, έναν Δήμο αξιών και αλληλεγγύης που θα έχει επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του».

Τα έργα και οι προτεραιότητες
Παράλληλα αναφέρθηκε επιγραμματικά στα πιο σημαντικά έργα και στις άμεσες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει αν εκλεγεί, όπως: Κατασκευή κολυμβητηρίου στα Γιαννιτσά, δίκτυο αποχετεύσεων στα χωριά, εκσυγχρονισμός παιδικών χαρών, αξιοποίηση στρατοπέδου "Καψάλη" (στην κεντρική του ομιλία θα μιλήσει λεπτομερώς για αυτό), του πάρκου Αγ. Γεωργίου, τους χώρους αναψυχής του Δυτικού και των πηγών της Αραβησσού, ίδρυση γραφείου Τουρισμού και Πολιτισμού με έδρα την Πέλλα, κ.α. Προσωπικό του δε στοίχημα χαρακτήρισε την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πέλλας, που "αν δεν επιτευχθεί τους πρώτους έξι μήνες εγώ θα παραιτηθώ", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Καστερίδης παρουσίασε έναν έναν και μία μία ξεχωριστά τους υποψηφίους-ες συμβούλους που απαρτίζουν «το ψηφοδέλτιο νίκης» -όπως το χαρακτήρισε- και ευχαρίστησε όλους όσοι «τον εμπιστεύτηκαν και συμπορεύονται στο πλάι του».
egkenkaster
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment