Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Επιβεβαιώνεται η πλήρης μεταστροφή του πολιτικού κλίματος και από τις περιοδείες σε πόλεις και χωριά της Έδεσσας, Σκύδρας και Πέλλας



Ο βουλευτής συνέχισε τις περιοδείες του για τις Ευρωεκλογές και την υποστήριξη του Περιφερειακού συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του Χρ. Γιαννούλη μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. 
Από την ανταπόκριση του κόσμου προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το πολιτικό κλίμα έχει μεταστραφεί και στην Πέλλα και αυτό θα αποδειχθεί και στην κάλπη της Κυριακής. 
Ο βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να μην επιστρέψουν σε αυτούς που οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία, που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, που επί των ημερών τους σε 5 χρόνια εξανεμίστηκε το 25% του εθνικού πλούτου,η ανεργία εκτινάχθηκε στο 29% , οι μισθοί και οι συντάξεις περικόπηκαν στο μισό, κυριάρχησε η εργασιακή ζούγκλα και συρρικνώθηκε το κοινωνικό κράτος να γυρίσουν την χώρα πίσω στα μνημόνια και στο ΔΝΤ.
Να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία που οδήγησε την χώρα έξω από τα μνημόνια, επανέφερε την χώρα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, επανέφερε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και αύξησε τον κατώτερο μισθό καταργώντας και τον υποκατώτατο για τους νέους, στήριξε τους αγρότες και στην Πέλλα, κατάφερε να μην μειωθούν οι συντάξεις, έδωσε μόνιμα την 13η σύνταξη, μείωσε το κόστος της ενέργειας και των τροφίμων, έκανε την χώρα μας ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια αναβαθμίζοντας την σε ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο και ότι δημοσιονομικό χώρο προκύπτει τον επιστρέφει  στους πολλούς και όχι στην ελίτ.   
Που επανέφερε την Πέλλα στους Εθνικούς σχεδιασμούς μετά από πολλές δεκαετίες εγκατάλειψης και υποβάθμισης.
Οι πολίτες της Πέλλας την Κυριακή θα δώσουν την απάντηση τους σε αυτούς που επαίσχυντα επιχείρησαν να τους διχάσουν και να ξεθάψουν τους σκελετούς του μίσους και της μισαλλοδοξίας.
Και η φωνή τους θα ακουστεί δυνατά ανατρέποντας τα παραμύθια και τις δήθεν βεβαιότητες. 









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγές στην πυροσβεστική που δεν μπορούν να αντιδράσουν και το θεωρείς κατόρθωμα και μεταστροφή κλίματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές τις εκδηλώσεις τις έκανε η χούντα, κουβαλώντας χωροφύλακες καο στρατό για να τους χειροκροτανε.
    Τι περιμενατε?
    Να σηκωθουν και να φύγουν οι πυροσβέστες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.