Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση βιβλίου στην ΈδεσσαΟ Σύλλογος Βετεράνων αθλητών Στίβου Έδεσσας ιδρύθηκε το 2007.

Από τότε εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων των μελών του, και των αγώνων που διοργανώνει στην πόλη της Έδεσσας, προσπαθεί με κάθε τρόπο συμβάλλει στην ανάπτυξη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του τόπου μας.

Στα πλαίσια αυτά ίδρυσε μετά από πολλές και κοπιώδεις προσπάθειες των μελών του ένα έστω και μικρό Αθλητικό Μουσείο στην Έδεσσα το 2018 στην παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι.

Συνεχίζοντας την προσπάθειά του αυτή ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το Σάββατο 25-05-2019 ένα βιβλίο Λεύκωμα για τον Κλασικό Αθλητισμό της Έδεσσας. «Μισός αιώνας Ιστορίας στον Κλασικό Αθλητισμό της Έδεσσας 1923-1970». Συγγραφείς του δύο εξαίρετοι Εδεσσαίοι. Ο συλλέκτης και αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευστάθιος Πιπλικάτσης και ο ιστοριοδίφης Αναστάσιος Φιλιππίδης. Πολλοί παλιοί Εδεσσαίοι αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και ευελπιστούμε και μέσα από την ιστοσελίδα σας να το γνωρίσουν και περισσότεροι.

Το βιβλίο περιέχει πάνω από250 παλιές (ανέκδοτες οι περισσότερες) φωτογραφίες και ακριβή στοιχεία για τον σχολικό και σωματειακό κλασικό αθλητισμό της Έδεσσας όπως αναφέρονται από τον τότε τοπικό και πανελλαδικό τύπο.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Χ. Φανιόπουλος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.