Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα


Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα, η οποία εδώ και πολύ καιρό έδινε σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο. 

Η Τζούλια Μπάρκα πριν από μερικά χρόνια υπέστη επίσης και εγκεφαλικό επεισόδιο, γεγονός το οποίο επιβάρυνε την κατάστασή της. Στο πλευρό της βρισκόταν διαρκώς η μητέρα της.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές Βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.

Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.

Κατά τη διάρκεια του Σόου της σε Νυχτερινό Μαγαζί το 2002 η Τζούλια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι Μπάρκα είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Εκεί όμως που προσπαθούσε να ανανήψει, το χτύπημα της μοίρας ήταν αμείλικτο, καθώς προσεβλήθη από καρκίνο.

Δυστυχώς, η Τζούλια δεν μπόρεσε να τα «βάλει» και με την επάρατη νόσο και χθες το βράδυ, κατέληξε…

Πηγή: ant1news.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.