Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόστολος Φάκκας: «Μαζί Συνεχίζουμε με σιγουριά και ευθύνη…»


Αγαπητές φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες
Ήρθε η ώρα που μιλούν οι πολίτες και οι κοινωνίες…
Ήρθε η ώρα να κρίνετε και να επιλέξετε αυτούς με τους οποίους θέλετε να συμπορευτείτε για το καλό και το αύριο του τόπου μας…
Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε -και θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε- για τον Δήμο μας.
Αναμφισβήτητα όμως ως κοινωνία έχουμε ανάγκη από νέες ιδέες, οράματα και ανθρώπους με γνώσεις και διάθεση για προσφορά, αλλά και ανθρώπους με εμπειρία και έντονη παρουσία στην τοπική κοινωνία. 
Για αυτό το λόγο Μαζί Συνεχίζουμε για το καλό του Δήμου Πέλλας, για το μέλλον των παιδιών μας, για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Μαζί Συνεχίζουμε, με σιγουριά και ευθύνη.
Πιστεύω ότι με μπροστάρη τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την  βελτίωση της καθημερινότητας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Από τη θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω τον δήμο μας από ένα καίριο, ουσιαστικό και νευραλγικό πόστο. Κυρίως, μου δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλλω στην προσπάθεια για πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας αλλά, παράλληλα, να αναδείξω ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Πέλλας.
Απέδειξα εμπράκτως ότι εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί με τον Δήμαρχο, τους συναδέλφους μου, τα στελέχη της επιχείρησης και τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., καταφέραμε -σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία- να προσφέρουμε με επιτυχημένο αποτέλεσμα και θετικό πρόσημο τις υπηρεσίες μας και αναβαθμίσαμε την  ποιότητα, το κύρος και το επίπεδο της μεγαλύτερης Κοινωφελούς Επιχείρησης της Π.Ε. Πέλλας.
Σας καλώ να συμμετάσχετε στις εκλογές της 26ης Μαϊου και να μας στηρίξετε. 
Ζητώ προσωπικά τον σταυρό προτίμησής σας για να αντλήσω την δύναμη που βρίσκεται στην ψήφο σας. 
Ζητώ να Συνεχίσουμε Μαζί!

Με εκτίμηση

Απόστολος Φάκκας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
με τον συνδυασμό «Πέλλα, Μαζί Συνεχίζουμε» 
και τον Γρηγόρη Στάμκο


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment