Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε


Καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες σ’ όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της Κυριακής, ημέρας διεξαγωγής των ευρωπαϊκών, περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, αναμένεται να σχηματιστούν στα ηπειρωτικά.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η εκδήλωση τοπικών βροχοπτώσεων στα ορεινά της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 28 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 10 έως 28 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 19 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, και 15 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέτριοι έως 5 μποφόρ.

Στην Αθήνα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να φθάνει έως τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.