Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Στ. Καστερίδη: "Προκλητικός και αλαζονικός ο κ. Στάμκος"


Από την παράταξη "Πέλλα, δήμος για όλους", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Καστερίδη, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Πέρα από κάθε όριο ηθικής λογικής και πολιτικού πολιτισμού, ο απερχόμενος Δήμαρχος Πέλλας προχώρησε σε προκήρυξη για την πρόσληψη 24 υδρονομέων (από 29/5 ως 4/6 οι αιτήσεις), στις δημοτικές ενότητες, τρεις ημέρες μόλις πριν τις εκλογές της 2ης Κυριακής. 
Η δικαιολογία των εκτάκτων αναγκών μπορούσε να περιμένει μέχρι την Δευτέρα. Ο πανικός όχι!! Οι ηθικές αρχές και αξίες δεν υπάγονται σε νομικά πλαίσια, αλλά είναι προσωπική υπόθεση και τρόπος ζωής του καθενός. 
Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν ότι πιο παλιό και παλιοκομματικό δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση των δημοτών. 
Η αλαζονική συμπεριφορά δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν και πολύ περισσότερο από τους νέους ανθρώπους. Οι εκβιασμοί και η ομηρία άνεργων συνδημοτών μας που επιχειρεί ο κ. Στάμκος, προσβάλουν κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτού του περήφανου δήμου που αναζητά εδώ και 9 χρόνια την αναπτυξιακή του πορεία. 
Θα πάρει την απάντησή του την Κυριακή."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment