Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση 12ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ 2019


Με παράλληλη Κοινωνική Δράση: «Χαρίζω ένα Βιβλίο ή/και ένα παιχνίδι»

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το 12ο Αντι-καπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ «Εθίσου στον Αθλητισμό» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31 Μαΐου. 

Στον τελικό αναμετρήθηκαν οι ομάδες: «Red Hot Peppers» και «Rock84» και ο αγώνας έληξε με νικήτρια τους «Rock84» και σκορ 81-51. Πολυτιμότερος παίκτης μετά από ψηφοφορία του κοινού αναδείχθηκε ο Άγγελος Λούσης. Στο διαγωνισμό των 3 πόντων διακρίθηκαν οι: Ροδοβίτης, Κεχαγιόγλου και Μακρίδης, ενώ το βραβείο Ήθους μετά από τη μεταξύ των ομάδων ψηφοφορία το μοιράστηκαν οι ομάδες «ΕΠΑΛ» και «TeacherSonics» για την εν γένει συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τρίτη ομάδα του Τουρνουά αναδείχθηκε η «NEMESIS» μετά από την αναμέτρησή τους στον μικρό τελικό της Δευτέρας 10 Ιουνίου με την ομάδα «EDESSALON» και σκορ 44-28.

Τις απονομές πραγματοποίησαν η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» κ. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του «Ευ ζην» και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» κ. Δ. Γιώγας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Λαμπρόπουλος και ο Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας κ. Δ. Γεωργίτσας.

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά και της παράλληλης κοινωνικής δράσης: «Χαρίζω ένα Βιβλίο ή/και ένα Παιχνίδι» συγκεντρώθηκαν περίπου 250 τίτλοι παιδικών βιβλίων και 50 παιχνίδια τα οποία θα διανεμηθούν σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και σε παιδιά που τα χρειάζονται.

Μετά από επικοινωνία με τον Βασίλη Κούλη, υπεύθυνο του Τουρνουά Μπάσκετ «Νοσταλγία» της Βέροιας, η φετινή νικήτρια ομάδα του Αντι-καπνιστικού Τουρνουά «Rock84» θα μπορεί να συμμετέχει στο αντίστοιχο δικό τους Τουρνουά σ’ ένα παιχνίδι «All Star Game». Ενώ η αντίστοιχη νικήτρια της «Νοσταλγίας» θα έρθει του χρόνου.. στο 13ο Αντι-καπνιστικό Τουρνουά.

Στο φετινό Τουρνουά συμμετείχαν 10 ομάδες και περίπου 120 παίκτες και το εύρος της ηλικίας των συμμετεχόντων ήταν από 13 έως 63 ετών. Η συνύπαρξη μικρών και μεγάλων, σε ηλικία και εμπειρία, είναι πραγματικά μια γιορτή του αθλητισμού που επιβεβαιώνει το σύνθημα του Τουρνουά: «Εθίσου στον Αθλητισμό !»

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, τους παίκτες που συμμετείχαν, τους διαιτητές και τη γραμματεία, την ΕΚΑΣΚΕΜ, το προσωπικό του ΔΑΚ, τον Ηλία Ροδοβίτη για την παροχή Α’ Βοηθειών στη διάρκεια του Τουρνουά και επίσης τον Ορθοπεδικό κ. Κων/νο Λαμπρόπουλο για την παρουσία του ως ιατρού αγώνα στον μικρό και μεγάλο τελικό, τους χορηγούς του Τουρνουά και κυρίως την εταιρεία «Agrifreda» για την χορηγία των εμφιαλωμένων νερών, τους γονείς και τα παιδιά που ήρθαν και χάρισαν τα βιβλία και τα παιχνίδια τους. 

Τέλος ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που με την παρουσία του έχει καταστήσει εδώ και 12 συνεχόμενα χρόνια το Αντι-καπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ, έναν νέο θεσμό της πόλης.

Με εκτίμηση 
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 
Λάζαρος Σιάντσης 
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Απο τα ποιοτικότερα ρόστερ όλων των τουρνουά ΡΟΚ84 και ΝΕΜΕΣΙΣ και ανάμεσα τους μια ομάδα πιτσιρικαρίας από Αριδαία μεριά με 5-6 πολύ ποιοτικούς μικρούς να κλέβει την παράσταση. Είδαμε πολύ καλό μπάσκετ σε κάποιους αγώνες αλλά όχι τόσο ανταγωνιστικό τουρνουά, παρά την έκπληξη του ημιτελικού, όσο άλλες χρονιές. Προβλημάτισε η αποχή του κόσμου σε σχέση με το παρελθόν και τα προβληματικά σε αριθμό ρόστερ με κίνδυνο να μη γίνουν αγώνες κάποιων ομάδων. Συγχαρητήρια στο "Όραμα", στους συμμετέχοντες και όσους έβαλαν το λιθαράκι τους για ακόμη μία χρονιά προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά. Να'μαστε όλοι υγιείς για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.