Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΑΓΕ Πιερίας Πρωταθλήτρια Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΜ 2018-19


Στον Τελικό Αγώνα του Πρωταθλήματος Κορασίδων  που έγινε στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 17:30΄, η ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ επικράτησε του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με σκορ 38-36 και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Κορασίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ, αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων έγιναν από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ.

Πολυτιμότερη παίκτρια του Τελικού ήταν η αθλήτρια του συλλόγου ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ, Δροσούνη Αμαστασία την απονομή της οποίας έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος

Τους ημιτελικούς διαιτήτευσαν οι κ.κ. ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΗΤΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ενώ τους τελικους οι κ.κ. ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Κομισάριος του Final Four ο κ. ΚΑΛΟΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Βοηθοί Διαιτητών- Κριτές ήταν οι κ.κ. ΤΖΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΛΟΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΛΙΑ & ΑΜΒΡΑΚΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.