Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλήνιες 2019: Αγωνία τέλος - Σήμερα η ανακοίνωση των βαθμολογιών


Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα των Πανελληνίων 2019, καθώς αναρτώνται οι βαθμολογίες στα σχολεία όλης της χώρας.
Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2019 θα ανακοινωθούν, μετά τις 13:00, σε όλα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. 
Το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι οι καταστάσεις θα αναγράφουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους την ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βάσεις των Πανελληνίων 2019
Σήμερα, αναμένονται να ανακοινωθούν και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πτώση των βάσεων 2019 θα υπάρξει σε όλα τα επιστημονικά πεδία, εκτός του πρώτου, των Ανθρωπιστικών Σπουδών. Στο 2ο επιστημονικό πεδίο, η Φυσική φαίνεται να οδηγήσει σε πτώση των βάσεων και κορυφαίες σχολές αναμένεται να μην αγγίξουν καν τα 18.000 μόρια.
«Βουτιά» εκτιμάται πως θα κάνουν οι βάσεις 2019 και στις ιατρικές σχολές καθώς η Χημεία δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους μαθητές. Στο οικονομικό πεδίο, από την άλλη, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα υπάρξει παρόμοιο πτωτικό σκηνικό καθώς τα Μαθηματικά «ήταν χειρότερα από το περασμένο έτος», όπως και οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.