Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ώρα της δικαίωσης για 2ο ΓΕΛ και Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών… Βραβεύτηκαν στην Κύπρο! (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου η τελετή βράβευσης του 5ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού προγράμματος- διαγωνισμού «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες 2018 – 2019».

Το ντοκιμαντέρ με το οποίο το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, πήρε το 2ο βραβείο.
Το ντοκιμαντέρ “Ψήγματα Ιστορίας Γαλανόλευκου Χρώματος”, με θέμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο», δημιούργησε ο εκπαιδευτικός του 2ου ΓΕΛ, Γιώργος Γρηγοριάδης με τις μαθητές/τριες Ευγενία Δεμιρτζόγλου, Αναστασία Βαβουλίδου και Παναγιώτα Κουκίδου.

Στο σύνολο του διαγωνισμού συμμετείχαν 1.300 σχολεία από 12 χώρες. 150.000 μαθητές και 12.000 μαθητικές δημιουργίες για την Κύπρο, οι μαθητές των σχολείων των Γιαννιτσών, με τον καθηγητή-εμπνευστή τους, Γιώργο Γρηγοριάδη κατέκτησαν το 2ο βραβείο…. «Τόσο μα τόσο περήφανος» δηλώνει ο κ. Γρηγοριάδης για ένα ακόμη επίτευγμα.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την δημιουργικότητα εκπαιδευτικών και μαθητών μας που αξιοποιώντας με φαντασία την τεχνική υποδομή του σχολείου μας, μπορούν και απογειώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία», σημειώνουν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.

Να σημειωθεί ότι συμμετείχαν οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών:
Κουκίδου Παναγιώτα, Βαβουλίδου Αναστασία, Δεμιρτζόγλου Ευγενία και η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, Ταρσηζία Αγγελάρη.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών: Γρηγοριάδης Γεώργιος
Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών: Τσιλίκα Μαρία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.