Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νικητής ο Ιμάμογλου στις εκλογές για τον δήμο Κωνσταντινούπολης


Ο Εκρέμ Ιμάμογλου αναδεικνύεται μεγάλος νικητής των επαναληπτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, όπως προκύπτει από τα επίσημα αποτελέσματα που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, με καταμετρημένο το 99% των ψήφων, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης και νικητής της πρώτης ψηφοφορίας των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη εξασφαλίζει για δεύτερη φορά τη νίκη με ποσοστό 54% έναντι 45,11% του Μπιναλί Γιλντιρίμ. 
Σε δήλωσή του, ο Γιλντιρίμ παραδέχεται την ήττα του και συγχαίρει τον αντίπαλό του, στον οποίο εύχεται "επιτυχία”, σύμφωνα με το cnn turk.

Ο υποψήφιος του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν εκφράζει την ευχή ο Ιμάμογλου να υπηρετήσει την πόλη και δηλώνει ότι η ψηφοφορία των δημοτικών εκλογών απέδειξε ότι η "τουρκική δημοκρατία λειτουργεί στην εντέλεια".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.