Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συνάντηση Εθελοντικών Ομάδων στην Καλή Πέλλας (φωτο)Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 7μ.μ. στην Καλή, στο χώρο του Δημαρχείου του πρ. Δήμου Μενηίδος πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εθελοντικών ομάδων που υποστηρίζονται από το Κέντρο Πρόληψης "Όραμα". Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας (Ε.Ο.) Καλής "Από καρδιάς..", της Ε.Ο. Γιαννιτσών "Νοιάζομαι", της υπό αναστολή Ε.Ο. Έδεσσας "Ασπίδα" και της υπό σύσταση Ε.Ο. Σκύδρας που συγκροτείται σιγά-σιγά.
Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η δια-σύνδεση των ομάδων μεταξύ τους, η αλληλο-ενημέρωση για τις δράσεις που υλοποιεί η κάθε μία, η ανταλλαγή εμπειριών και δυσκολιών, αλλά και η ανα-τροφοδότηση για περαιτέρω δημιουργική κινητοποίηση και συνεργασία σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις ενισχύουν τη συνοχή της κάθε τοπικής κοινωνίας και εμπεδώνουν το αίσθημα της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον πιο νόστιμο τρόπο, αφού οι οικο-δέποινες από την Ε.Ο. "Από καρδιάς.." είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ.. και μας υπενθύμισαν ότι αντίστοιχος θα περιμένει τους αιμοδότες που θα προσέλθουν την Τρίτη 25 Ιουνίου από τις 9 το πρωί στον ίδιο χώρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η 33η εθελοντική αιμοδοσία τους.
Τον Δήμο Σκύδρας εκπροσώπησε η πρ. Αντιδήμαρχος Σκύδρας κα Μ. Γιακαμόζη.

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Λάζαρος 
Σιάντσης Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτή

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.