Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης


Αναμφισβήτητα η έκπληξη  των αυτοδιοικητικών εκλογών στην ΠΕ Πέλλας  είναι ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.
Πέτυχε σαρωτική νίκη στις επαναληπτικές εκλογές  με ποσοστό 60,66% έναντι του πολιτικού του αντιπάλου Σάκη Χατζηδημητρίου.

Ποιος είναι λοιπόν ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης;

O Χρήστος Μπάτσης είναι αγρότης – υλοτόμος 41 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Προμάχους Αλμωπίας. Είναι το μικρότερο μέλος πολύτεκνης 4μελους οικογένειας με τρεις αδερφές. Η σύζυγός του είναι η Μαρία Τζιβάνη 39 ετών και έχει τρία παιδιά δύο αγόρια ηλικίας 12 και 9 ετών και ένα νεογέννητο κοριτσάκι 2 μηνών.
Πρωτοπόρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις – διοργανώσεις, η ψυχή του δραστήριου Π.Σ. "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ".
Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» με επικεφαλής τον απερχόμενο Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο. Ορίστηκε αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας μέχρι το Νοέμβριο του 2016.
Στις 4 Φεβρουαρίου του 2019 υπέβαλε αίτηση ανεξαρτητοποίησης προκειμένου να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού. 
Στην αίτησή του τότε ανέφερε: 

Ξόδεψα προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα για έναν και μόνο σκοπό να κερδίσω το στοίχημα της καθημερινότητας και είμαι βέβαιος ότι το κατάφερα και άφησα την καθημερινότητα και ειδικά το εργοτάξιο στο καλύτερο δυνατό σημείο.  Δυστυχώς για έμενα ήμουν μόνος σε αυτό το κομμάτι χωρίς σύμμαχο, χωρίς Δήμαρχο. Παρατηρούσα  καθημερινά μια κατάσταση δίχως προηγούμενο ενώ υπήρχαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτροπές και όλα τα σχετικά τις αποφάσεις τις καθόριζαν έξω-θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι έκαναν κατάχρηση της ανοχής μας. Αλαζονεία, υποκρισία και facebook ήταν τα κυριότερα προβλήματα του Δημάρχου. Με προσωπικές επιθέσεις με ανάρμοστες συμπεριφορές σε συνεργάτες και Δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος προσπαθούσε να επιβάλει την γνώμη του και να κερδίσει το ψεύτικο σεβασμό. Έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ότι θα θυσιάσει τα πάντα για την καρέκλα του με οποιοδήποτε κόστος, άλλοτε πατώντας σε δύο βάρκες στα εθνικά ζητήματα, άλλοτε επαναφέροντας με την μέθοδο της κωλοτούμπας Δημοτικούς συμβούλους που τους θεωρούσε επικινδύνους και άλλοτε με τον διορισμό ειδικών συνεργατών και αμέτρητων διμήνων στην επιχείρηση των Λουτρών (Προεκλογικά).   Σε όλα αυτά ήμουν και είμαι αντίθετος και επειδή νοιάζομαι, ζώ σε αυτόν το τόπο και έχω όραμα για την Αλμωπία θέλω να κάνω το επόμενο βήμα, ένα βήμα το οποίο θα βλέπει ισότιμα τους πολίτες και θα δώσει κίνητρο στους νέους να επενδύσουν και να μείνουν στο τόπο μας.  Αποφάσισα να κατέβω επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Αλμωπίας, ενός συνδυασμού ο οποίος θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του κάθε πολίτη της Αλμωπίας.
Με τιμή
Μπάτσης Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος

ΗΕ karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κύριε Δήναρχε,
    γιατί επιμένετε (όλοι) στην τουρκική κακόηχη, απαράδεκτη, προσβλητική για κάθε Έλληνα πολίτη, ονομασία "καϊμακτσαλάν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.