Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες


Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας και Βεγορίτιδας σας ενημερώνουν ότι η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων Παροχών της Αγροτικής Εστίας έτους 2019 και Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων σε Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Μητέρες έτους 2019 ,μέσω της  on – line διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων ΕΡΜΗΣ –ΚΕΠ και ΟΠΕΚΑ (πρώην ΟΓΑ),θα ξεκίνησε την Τετάρτη 5/6/2019 και θα τελειώσει την Δευτέρα 24/6/2019.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι : 
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (εκδίδετε και  από τα ΚΕΠ)
Διαζευκτήριο ή συμφωνητικό (αφορά διαζευγμένες ή εν διαστάσει μητέρες)
Για τα παιδιά άνω των 18 και μέχρι 24 ετών ,εφόσον είναι άνεργα .βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ (εκδίδετε και  από τα ΚΕΠ).
Για τα παιδιά άνω των 18 ετών που σπουδάζουν σε ΙΕΚ της ημεδαπής και δεν εκδίδεται κάρτα φοίτησης (πάσο) βεβαίωση σπουδών .
Φωτοαντίγραφο της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (πάσο)-Αφορά τέκνα άνω των 18 ετών και μέχρι 24 ετών που σπουδάζουν σε Α.Ε.Ι ή  Τ.Ε.Ι
Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου τράπεζας από το οποίο να  προκύπτει ο ΙΒΑΝ  του τραπεζικού λογαριασμού της τρίτεκνης ή πολύτεκνης μητέρας.

Ο Προϊστάμενος των ΚΕΠ 
Θωμάς Κίτκας 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.