Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημερωτική συνάντηση γονέων/μαθητών για πρακτικές δοκιμασίες για ΤΕΦΑΑ


Mε απόφαση του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση γονέων και μαθητών για τη διαδικασία διεξαγωγής των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ. Στόχος της συνάντησης είναι η αποσαφήνιση της διαδικασίας των πρακτικών δοκιμασιών ώστε να υπάρξει ενημέρωση και αντίστοιχα εξάλειψη των πιθανών παρανοήσεων από την πλευρά των μαθητών και των γονέων.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 18.00΄-19.00΄ στο χώρο της Βιβλιοθήκης του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (Ακριτών και Θράκης 4, πίσω από τη Μονή Λαζαριστών) Δείτε στο χάρτη https://goo.gl/maps/FYMgD1G49VBgaa1PA

Παρακαλούμε θερμά όπως μεριμνήσετε, ώστε να ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι μαθητές του σχολείου σας, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ, για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) ------ Σταυρούπολη, 5/6/2019 Αρ. Πρωτ.: 685 ΠΡΟΣ: Διευθυντές/τριες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (δια των αρμοδίων Διευθύνσεων) ΚΟΙΝ: Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Θεσ/νίκης Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας
Ταχ. Δ/νση: Κολοκοτρώνη 22
56430 Σταυρούπολη
Πληροφορίες: κ. Χριστίνα Σταμνά
Τηλέφωνο: 2310643065
Fax: 2310643056
Ηλ. διεύθυνση: 2pekes@kmaked.pde.sch.gr
Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 Δρ. Όλγα Βασιλειάδου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.