Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Πέλλας στον υπ. βουλευτή Λεωνίδα Τούσια


Ο σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποδεχτεί με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την ευγενική χειρονομία του υπ.βουλευτή του νομού Πέλλας του κόμματος ΜΕΡΑ25 κ.Λεωνίδα Τούσια  να προσφέρει ένα ποσό από τα χρήματα της προεκλογικής του εκστρατείας στο σύλλογό μας.

Συγκεκριμένα ο κ.Τούσιας που ήταν πάντα αρωγός και υποστηρικτής του συλλόγου μας, μας δήλωσε πως δεν ήθελε να διαθέσει χρήματα που θα πάνε χαμένα σε διαφημιστικό υλικό, συνεντεύξεις και ενοικίαση γραφείου για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος που εκπροσωπεί και επιθυμούσε να εναποθέσει το ποσό αυτό για κάποιον ιερό σκοπό.
Σκέφτηκε λοιπόν και μας πρότεινε να δωρίσει τα χρήματα αυτά στον σύλλογό μας για να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και διανύοντας μια προεκλογική περίοδο στη χώρα μας όπου ξοδεύονται μεγάλα ποσά από τα κόμματα για διαφημιστικό υλικό και προώθηση, που αν διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς θα έπιαναν τόπο, μας συγκινεί αφάνταστα η σκέψη και η χειρονομία του κυρίου Τούσια και ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές.
Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε να έχει υγεία, δύναμη, πάντα διάθεση για προσφορά και καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Θα θέλαμε ο σύλλογος να ανακοινωσει το πόσο της δωρεάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κατ αρχήν. Ωστόσο πρέπει να ανακοινώσετε και το ποσό για να δούμε αν είναι πυροτέχνημα ή κίνηση που πονάει στην τσέπη. Να δούμε αν είναι μπίζνες ενός υποψήφιου με τη δημοσιότητα ή ουσιαστική ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν βάζεις κάποιον για υποψήφιο βουλευτή ρε βαρουφακη το ψάχνεις λίγο; η οποίος σε παίρνει τηλέφωνο; ; αύριο μεθαύριο του αυτούς θα έχουμε για βουλευτές ; δεν είναι μόνο ο κύριος και άλλοι με μια μάτια που έριξα !!!!
    σε ψήφισα στις ευρωεκλογές άλλα ούτε για πλάκα στις βουλευτικές λόγο κακών ψηφοδελτίων
    ΥΓ Λεωνίδα μπράβο για τα λεφτά που έδωσες άσχετα με πόσα είναι η αν το κάνεις για διαφήμιση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά σε αυτή την χώρα και δωρεά να κάνει κάποιος και πάλι θα βρούμε κάτι για να πούμε . Γιατι σαν λαος δεν στεκόμαστε μόνο και μομο στο γεγονός; Συγχαρητήρια για την χειρονομία και αν ήταν για διαφήμιση, ας το πράξουν και οι άλλοι υποψήφιοι και ας είναι για διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.