Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αλμωπία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Θεοδώρα Τζάκρη (φωτο)


Ενθουσιώδης συγκέντρωση της Θεοδώρας Τζάκρη στην Αλμωπία

Με μια ομιλία - ποταμό η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 διέλυσε την επιχειρηματολογία Μητσοτάκη και κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει εναλλακτική που να συμφέρει την Πέλλα, άλλη από τον Αλέξη Τσίπρα. 
Διακοπτόμενη διαρκώς από το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων παρισταμένων η Θεοδώρα Τζάκρη δεσμεύτηκε ότι θα παραμείνει στις επάλξεις με το σύνθημα «Πρώτα η Πέλλα». 
«Ήταν η πρώτη φορά που βουλευτής παρουσίασε τόσο ολοκληρωμένο σχέδιο για το μέλλον της Αλμωπίας» σχολίαζαν μετά την ομιλία της πολλοί από τους συμμετέχοντες. 
Άλλωστε, όπως ανέφεραν, «όλα τα χρόνια που η Θεοδώρα Τζάκρη εκπροσωπεί την Πέλλα στο Κοινοβούλιο στέκεται αποτελεσματικά στο πλευρό κάθε πολίτη της περιοχής, χωρίς να εξετάζει κομματικές προτιμήσεις», καθώς και ότι «κάθε φορά και για κάθε θέμα είναι σίγουρο ότι η Θεοδώρα θα παλέψει και θα φέρει αποτέλεσμα».
Μετά το τέλος της ομιλίας της κ. Τζάκρη ακολούθησε συζήτηση με τους εκατοντάδες φίλους και στελέχη που συμμετείχαν στη συγκέντρωση οι οποίοι της εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους και σε αυτές τις εκλογές, με στόχο να έχει και πάλι η Πέλλα δυνατή και αποτελεσματική φωνή και στη νέα Βουλή.

Η κ. Τζάκρη ξεκίνησε την ομιλία της αναφέροντας:

tzalm


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment