Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκθεση Φωτογραφίας Τελειοφοίτων του Δημόσιου ΙΕΚ Έδεσσας



Το όμορφο καλλιτεχνικό ταξίδι στον χώρο της "Φωτογραφίας" έφθασε στο τέλος του. Μετά από δυο χρόνια προσέγγισης του χώρου όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και επαγγελματικά, οι σπουδαστές της ειδικότητας "ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας εκθέτουν τα δημιουργήματά τους στο κοινό. Σ' αυτά αποτυπώνονται η αισθητική και χωροαντιληπτική ικανότητα που "σμίλευσαν" κατά τις σπουδές τους, καθώς και η δυνατότητα να συλλαμβάνουν, να δημιουργούν, να αφαιρούν και να αποδίδουν με αισθητικά άρτιο τρόπο τις διαφορετικές εκδοχές του κάλους μέσα στο πλαίσιο της τέχνης.

Η έκθεση φωτογραφίας άνοιξε τις πύλες της στο κοινό, το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας και παρουσιάζονται τα φωτογραφικά έργα των σπουδαστών:

Βαρανίκας Θωμάς, Βαταντζής Χρήστος, Γιάντση Δήμητρα, Γκώτσιου Ιωάννης, Δασκάλου Ευτέρπη, Θεοδώρου Ρωξάνη, Κεσίσογλου Ηλίας, Κυπριανίδου Ευαγγέλια, Μουστάκα Ελένη, Παπαδοπούλου Χριστίνα, Σαμαρέντση Αναστασία, Τυριακίδου Αλεξία.

Εκπαιδευτές - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κίτσος Τρύφων, Σπυρίδης Γεώργιος, Χούμου Ελένη

Διάρκεια Έκθεσης: 1 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 18:00-21:00 / Σάββατο-Κυριακή 11:00-14:00 & 18:00-21:00

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.