Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος και πλημμύρες από την κακοκαιρία στην ΠΕ Πέλλας (βίντεο)


Η ξαφνική αλλαγή του καιρού από τη Δευτέρα δημιούργησε προβλήματα σε κάποιες περιοχές και σημεία του Ν. Πέλλας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της πτώσης δέντρου στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λουκά του δήμου Πέλλας την Δευτέρα στη 1.00 περίπου το μεσημέρι, στο πρώτο κύμα της κακοκαιρίας που σημειώθηκε στο Ν. Πέλλας. Ευτυχώς οι δάσκαλοι και τα παιδιά ήταν μέσα στις αίθουσες και δεν κινδύνεψαν.  

Επίσης, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα  για 2,5 ώρες χθες ήταν η δημοτική κοινότητα της Πέλλας από 10 παρά τέταρτο μέχρι κοντά στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, εξαιτίας φωτιάς σε κολώνα της ΔΕΗ, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο, πιθανόν από βραχυκύκλωμα λόγω της καταιγίδας και των πολλών κεραυνών που έπεφταν. 
Αρμόδια συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκαν για πολύ ώρα μέχρι να αποκαταστήσουν την βλάβη και να επανέλθει η ηλεκτροδοσία στον οικισμό.  

Παράλληλα χθες έπεσαν κορμοί δέντρων σε σημεία της Αλμωπίας ενώ και τις δύο ημέρες σημειώθηκαν ελαφρά τροχαία ατυχήματα την ώρα της καταιγίδας στο κέντρο των Γιαννιτσών, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα και σε καταστήματα επί της οδού Χατζηδημητρίου, στα Γιαννιτσά.
denpesm
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.