Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοσμοσυρροή και ενθουσιασμός επικράτησαν χθες στην πρώτη επίσημη ομιλία της Θεοδώρας Τζάκρη στην Έδεσσα (φωτο)


Το σύνθημα «Πρώτα η Πέλλα» που έστειλε η κ. Τζάκρη ενθουσίασε όλους όσους δίνουν την μάχη για να μην κυβερνήσει η νεοφιλελεύθερη δεξιά, αλλά την ίδια στιγμή δεν διαπραγματεύονται ούτε ένα από τα δίκαια του ακριτικού νομού μας.

Από νωρίς οι χώροι της εκδήλωσης είχε κατακλυστεί με πλήθος φίλων της κ. Τζάκρη από την Έδεσσα και την γύρω περιοχή για να παρακολουθήσουν την ομιλία της και να της εκφράσουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό της στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για τη νίκη της. Μια νίκη που θα είναι η εγγύηση για το συλλογικό και ατομικό συμφέρον όλων των πολιτών της Πέλλας, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης.

Γιατί η Θεοδώρα Τζάκρη όλα τα χρόνια που εκπροσωπεί την Πέλλα στο Κοινοβούλιο, όπως έλεγαν οι παρευρισκόμενοι «έχει αποδείξει ότι δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε φίλους και αντιπάλους».

Στο τέλος της ομιλίας αναπτύχθηκε ένας πολύ ζωντανός, γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με όλους.

Αποχωρώντας μετά από ώρες όλοι συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο για την πρόοδο της Πέλλας να συμβεί μια τρίδυμη πρωτιά: «Πρώτα η Πέλλα - Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ – Πρώτη η Τζάκρη».

Η κ. Τζάκρη ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας:

«Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε σε μερικές βασικές διαπιστώσεις.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι η προσωρινή χαρά του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αποδειχθεί πιο σύντομη από όσο περιμέναμε. Γιατί είναι η αλαζονεία τους και η βιασύνη τους που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι των αποτελεσμάτων της 26ης Μαΐου άρχισαν να φανερώνουν τις πραγματικές τους προθέσεις:

tzakrf
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment