Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Αιμοδοσίας Έδεσσας (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Αιμοδοσίας Έδεσσας στης 10/06/2019 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη. Μια μέρα που είχε απ’όλα: λαμπερό ήλιο, κόκκινα μπαλόνια, πανό προς τιμή του ανώνυμου Εθελοντή Αιμοδότη, βίντεο προς ενημέρωση του κοινού για την μοναδική σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ευχάριστη μουσική και φυσικά πρόθυμους και χαμογελαστούς ανθρώπους που ήταν εκεί είτε για να χαρίσουν ζωή διαθέτοντας λίγο από το αίμα τους, είτε για να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο και να ενημερώσουν τους πολίτες της πόλης μας για θέματα υγείας! Η συμμετοχή των μικρών μαθητών του 8ου και 10ου Νηπιαγωγείου Έδεσσας έδωσε μια διαφορετική γλυκιά κι ανάλαφρη νότα σ’αυτή την ξεχωριστή μέρα. Οι μικροί συμπολίτες μας ζωγράφισαν, τραγούδησαν και φώναξαν συνθήματα για την Εθελοντική Αιμοδοσία στο κέντρο της πόλης μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης: τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κο Σμία για την έμπρακτη υποστήριξή του και την πολύωρη παρουσία του στη δράση μας. Τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας που βοήθησαν η ιδέα να γίνει πραγματικότητα, τη ΔΗΚΕΔΕ για την προσφορά του εξωτερικού εξοπλισμού (τέντες,κλπ), τον κο Ρυσάφη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου που διεξήχθησαν οι αιμοληψίες, τη διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας για το δανεισμό της μικροφωνικής, τον επί χρόνια πιστό εθελοντή αιμοδότη μας κο Μισσελή που φρόντισε να λειτουργήσει η μικροφωνική. 
Τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Έδεσσας, τις Μαίες από τη Μ/Γ κλινική του Νοσοκομείου, τον σύλλογο καρκινοπαθών Έδεσσας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νηπιαγωγούς του 1ου τμήματος του 8ου Νηπιαγωγείου και του 10ου Νηπιαγωγείου Έδεσσας που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκλησή μας να συμμετάσχουν στη δράση μας αλλά και στους γονείς των παιδιών που επέτρεψαν τη συμμετοχή τους και τα συνόδεψαν! 
aimedes
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.