Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αλμωπίας


Ο Π.Λ.Ο. «Ακρίτες Αλμωπίας» συγχαίρουν για την εκλογή στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμαρχο Κο Μπάτση Χρήστο, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Οι προσδοκίες της κοινωνίας μας για το έργο που έχουν να επιτελέσουν είναι ανάλογες της ιστορικής και ποικιλόμορφης «πλούσιας» περιοχής  μας. Η ανάπτυξη, αλλά και η ανάδειξη του τόπου μας δημιουργεί ένα δυναμικό πεδίο δράσης όλων των φορέων της κοινωνίας , όπου μπορεί  να δραστηριοποιηθεί και να συμβάλλει θετικά ο κάθε ένας από τον χώρο του. 
Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος «Ακρίτες Αλμωπίας» προοθεί με τις ποικίλες εκδηλώσεις του την ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μέσα από την διαφύλαξη, την διατήρηση, την προβολή, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και με την επαφή διαφόρων πολιτιστικών, λαογραφικών και οποιασδήποτε μορφή τέχνης και πολιτισμού άλλων περιοχών, τόσο του ευρύτερου ελλαδικού χώρου, όσο  και του εξωτερικού. Δηλώνουμε την πρόθεση μας να συνεχίσουμε να  υπηρετούμε τις πολιτιστικές αξίες με ένα και μοναδικό στόχο να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτισμό στον  τόπο που ζούμε .   

Δ.Σ. 
ΠΛΟ «Ακρίτες Αλμωπίας»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.