Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκθεση Φωτογραφίας των τελειόφοιτων σπουδαστών του Τμήματος του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας "Τέχνη Φωτογραφίας" (φωτο)



Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των σπουδαστών του τμήματος "Τέχνη Φωτογραφίας" του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο “Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο” Έδεσσας. Η έκθεση, η οποία άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο με μαζική προσέλευση  επισκεπτών - φίλων της φωτογραφίας, αποτελεί μια ανατρεπτική ματιά και προσέγγιση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Στην έκθεση παρουσιάζονται τα φωτογραφικά έργα των τελειοφοίτων σπουδαστών του τμήματος, μέσα από τα οποία αναδεικνύονται η προσωπική καλλιτεχνική έκφραση στο πεδίο επιλογής και ενδιαφέροντός τους, στα πλαίσια όσων διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Το παρόν στην έκθεση έδωσαν επίσης, ο διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Χ. Χρήστου και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Εκπαιδευτές: Τρύφων Κίτσος, Γεώργιος Σπυρίδης, Ελένη Χούμου

Συμμετέχοντες σπουδαστές: Θωμάς Βαρανίκας, Χρήστος Βαταντζής, Δήμητρα Γιάντση, Ιωάννης Γκωτσίου, Ευτέρπη Δασκάλου, Ρωξάνη Θεοδώρου, Ηλίας Κεσίσογλου, Ευαγγελία Κυπριανίδου, Ελένη Μουστάκα, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Νατάσα Σαμαρέντση, Αλεξία Τυριακίδου.

Εκθεσιακός χώρος: “Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο” (Πλατεία Στουγιαννάκη - Πάρκο Μικρών Καταρρακτών)

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα – Παρασκευή 18:00-21:00 και Σάββατο-Κυριακή 11:00-14:00 & 18:00-21:00


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.