Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: «Ανεβάζουν» παράσταση για να φτιάξουν ξενώνα για καρκινοπαθείς!


Μια παράσταση για… καλό σκοπό!

Με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας Ξενώνας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων στη Θεσσαλονίκη για να μπορούν να ξεκουράζονται οι καρκινοπαθείς και οι συγγενείς τους όταν έρχονται στη Θεσσαλονίκη, η θεατρική ομάδα των Φίλων του Συλλόγου που ακούει στο όνομα Re- act «ανεβάζει» την θεατρική παράσταση  «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», του Ιάκωβου Καμπανέλλη, στις 28 και 29 Ιουνίου 2019, στην Γαβαλιώτισσα, στις 21:00 μ.μ.
Όπως εξηγεί στο GRTimes.gr η σκηνοθέτιδα της παράστασης Ηρώ Γεωργίου ένα όνειρο προσπαθεί να γίνει πραγματικότητα. «Είναι στόχος του Συλλόγου η δημιουργία ενός χώρου όπου θα μπορούν να πηγαίνουν τα μέλη του συλλόγου και οι συνοδοί τους όταν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις. Εδώ και χρόνια ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια με σκοπό τα μέλη του να είναι πιο ήρεμα όταν πηγαίνουν για εξετάσεις» υποστηρίζει η κ. Γεωργίου.
Η θεατρική ομάδα αποτελείται από 30 μέλη, εθελοντές και επαγγελματίες οι οποίοι δουλεύουν για αυτό το σκοπό εντατικά από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τον τελευταίο 1,5 μήνα εργάζονται… πυρετωδώς με σκοπό όλα να είναι έτοιμα. Όπως λέει η κ. Γεωργίου τα μέλη της ομάδας, ηθοποιοί και χορογράφοι κάνουν πρόβες με αυταπάρνηση καθημερινά για 5 περίπου ώρες χωρίς να υπολογίζουν την σωματική κόπωση μιας και ο σκοπός είναι ιερός.
Tο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας έχει παραχωρήσει δωρεάν τα κοστούμια της παράστασης. Η παραγωγή είναι πλαισιωμένη από 6μελή ορχήστρα επαγγελματιών μουσικών- εθελοντών καθηγητών του Νέου Ωδείου Έδεσσας.
«Η ενσυναίσθηση της σπουδαιότητας κάλυψης ενός τόσο μεγάλου κενού ψυχολογικής και έμπρακτης στήριξης των νοσούντων συνανθρώπων μας, μας βρίσκει σε εγρήγορση και διαθέσιμους. Θέτουμε λοιπόν το θεμέλιο λίθο στη δημιουργία ενός τόσο σπουδαίου οικοδομήματος” καταλήγει η κ. Γεωργίου και προσκαλεί όλο και περισσότερους να παρακολουθήσουν από κοντά το έργο και να ενισχύσουν την σπουδαία αυτή προσπάθεια του Συλλόγου.

Πηγή: grtimes.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.