Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από την Φλαμουριά της Έδεσσας ο ένας από τους δύο νεκρούς ποδηλάτες σε τροχαίο δυστύχημα στην Πτολεμαίδα - Τέσσερις ακόμη τραυματίες (βίντεο)



Τραγική κατάληξη είχαν δύο ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας-Αρδασας, για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια ομάδα από ποδηλάτες που κατευθύνονταν προς την Πτολεμαϊδα.

Δυο ποδηλάτες, ο ένας 24 ετών ΓΜ διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας και αξιολογημένος βοηθός διαιτητή Γ΄Εθνικής από την Φλαμουριά της Έδεσσας και ο άλλος 25 ετών από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων είναι νεκροί, δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση και δύο έχουν πιο ελαφρά τραύματα. Επίσης, στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκε και η οδηγός του οχήματος, η οποία νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

Οι πρώτοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στάθμευε στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευθούν δύο ακόμη ασθενοφόρα από την Κοζάνη προκειμένου να συνδράμουν στην άμεση μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.



Πηγή: ΑΜΠΕ, FLASH TV, e-ptolemeos.gr, kozan.gr, kozanilife.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.