Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Πέλλας για τον αιφνίδιο χαμό του Χρήστου Δάλλα


Το ποδόσφαιρο της Πέλλας θρηνεί από χθες για ένα από τα καλύτερα παιδιά που ανέδειξε ποτέ
Ο Χρήστος Δάλλας έφυγε πρόωρα από τη ζωή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από έμφραγμα του μυοκαρδίου και βύθισε στο πένθος την ιδιαίτερη πατρίδα του  Άσπρο  Σκύδρας  αλλά και ολόκληρη την γύρω περιοχή καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από όλους .
Υπήρξε από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως κεντρικός αμυντικός και βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων και δοκίμασε την τύχη του σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Νάουσας όπου λόγω ατυχιών από τραυματισμούς δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα
Συνέχισε να αγωνίζεται πάντως στον Ηρακλή Άσπρου και άλλες ομάδες μέχρι και την σεζόν 2016-17 όταν και είχε στεφτεί πρωταθλητής Β΄Κατηγορίας με τον Αρη Λιπαρού  
Ο Χρήστος ήταν από τα τιμιότερα και πιο πιο αγνά παιδιά που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Πέλλας τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός  ενώ από  είχε παντρευτεί από νωρίς μόλις στα 23 του και  έγινε καλός οικογενειάρχης και πατέρας  αποκτώντας δύο χαριτωμένα παιδάκια.

Η κηδεία του έγινε σε βαρύ κλίμα χθες στο Άσπρο με τραγική φιγούρα την σύζυγό και τους γονείς του  που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του πολυαγαπημένου τους προσώπου ,όπως και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του που τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.
Προσωπικά  γνώριζα τον άτυχο Χρήστο από νεαρή ηλικία και από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και είχα αναπτύξει μαζί του μια πολύ ανθρώπινη σχέση γιατί ήταν από τα παιδιά που χαιρόσουν πραγματικά να συζητάς για το ποδόοφαιρο,  την ζωή την πολιτική και την κοινή μας αγάπη τον ΠΑΟΚ.
Φίλε Χρήστο να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και να έχεις καλό παράδεισο.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και να τον θυμούνται πάντα γιατί ήταν ειλικρινά από τα καλύτερα παλληκάρια των γηπέδων και της ζωής που γνώρισα ποτέ

Πηγή:  anonym-filathlos.blogspot.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, και καλό παράδεισο , κ να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ,φίλε ΧΡΗΣΤΟ.
    Εσωβαλτα τα φιλαράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο σειρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελευταία το ποδόσφαιρο θρηνει περισσότερους νεους απο οτι τα extreme sports. μηπως κατι δεν γίνεται σωστα τα τελευταία χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παραδεισο ο θεος να αναπαυσει τη ψυχη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.