Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γυμνάσιο Καλής: Απολογισμός της ημερίδας μας για τη δημοκρατική συνύπαρξη - Κάτω από τον ίδιο ουρανό



Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή γονιών και κηδεμόνων, εκπαιδευτικών και τοπικών αρχών και φορέων, συναδέλφων από άλλα σχολεία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22-05-2019 από τις 9.00 ως τις 14.00 το μεσημέρι, στους χώρους του σχολείου η 2η συνεχόμενη ημερίδα με θέμα αυτή την φορά τη δημοκρατική συνύπαρξη :

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του συντονιστή φιλολόγων του 3ου ΠΕΚΕΣ και παιδαγωγικά υπεύθυνου της σχολικής μονάδας κυρίου Περπερίδη Παύλου. Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου : ΣΥΡΙΑ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ, κύριος Γανωτής Στέφανος. 
Η  ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας και στα πλαίσια διάχυσης των αποτελεσμάτων των πολιτιστικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στη σχολική μονάδα κατά το έτος 2018-2019. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν πλήθος δράσεων, ομιλιών, ερευνών, δραματοποίησης, χορωδιακών τραγουδιών και παραδοσιακών χορών, μουσικών συνόλων, εκθέσεις παραδοσιακών κειμηλίων, προβολές εποπτικού υλικού, μαθητικές καταγραφές κ.λ.
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του κυρίου Περπερίδη που ήταν παρών καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας και οι : Μπαχαράκης Θωμάς, Γερεμτζές Δημήτρης, Γιακαμόζη Μαίρη, Κρητίδης Θέμης, Ανδρίτσος Γιάννης, Παπαδοπούλου Θωμαή, Βασιλείου Φώτης, Γιόντης Τρύφων, Μαρτζίκου Κυριακή, Στανίτσα Ανατολή, καθώς και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας.

Η    εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των παρακάτω χορηγών:
Γιακαμόζη Μαίρη , προσφορά της ηχοκάλυψης
Κρητίδης Θέμης , προσφορά της βιντεοκάλυψης 
Κελεσίδης Τυπολιθογραφική για τις αφίσες και τις προσκλήσεις
Νταή Βασιλική, Ανθολόγιο Σκύδρα, για την διακόσμηση του χώρου
Γονείς και κηδεμόνες για την προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων 
Γονείς και κηδεμόνες για την προσφορά στην έκθεση οικογενειακών  κειμηλίων.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.