Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παιδικό Φεστιβάλ ΠαιχνιδίΖΩ στη κεντρική πλατεία Κρύας Βρύσης (βίντεο)


Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων  Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης διοργάνωσαν την Κυριακή το πρωί ένα πολιτιστικό δρώμενο για μικρούς και μεγάλους!
Στην Κεντρική Πλατεία της Κρύας Βρύσης το Φεστιβάλ περιλάμβανε  ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες, πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια, μουσική, παραμύθια, γρίφους αλλά και συμβουλές για υγιεινή διατροφή. Πρωταρχικός  στόχος σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι τα παιδιά να είναι ενεργητικά μέλη σε όλη αυτή τη διαδικασία, να συμμετέχουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τις δραστηριότητες! Είμαστε όλοι παιδιά κατά βάθος και αναζητούμε στιγμές χαράς και χαλάρωσης! Δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και παθητικοί δέκτες όλων όσων συμβαίνουν γύρω μας. Τα παιδιά μας έχουν πολλά ενδιαφέροντα, έμφυτα ταλέντα και αναζητούν τρόπους να τα αξιοποιήσουν. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία λοιπόν!  
Η έναρξη του φεστιβάλ δόθηκε από την πολύ γνωστή σε όλους Ομάδα Κρουστών από την Έδεσσα «Αqua Doce».
krvrp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.