Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Υπεγράφη η ΚΥΑ για την καταβολή ενισχύσεων deminimis στους παραγωγούς αχλαδιών


Υπεγράφη σήμερα  η ΚΥΑ των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών για την ενίσχυση των παραγωγών αχλαδιών της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» με ενισχύσεις de minimis συνολικού ποσού 1.227.000 ευρώ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χουλιαράκη για την ενίσχυση όλων των παραγωγών αχλαδιού της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» με το συνολικό ποσό 1.227.000 ευρώ σε ολόκληρη τη χώρα, καλλιέργεια που συνολικά ανέρχεται σε 17.000 στρέμματα, εκ των οποίων 1.300 στρέμματα περίπου στην Πέλλα σε πλήρη παραγωγή, με ενισχύσεις de minimis, λόγω της μειωμένης παραγωγής της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου. 
Η τιμή της ενίσχυσης ανέρχεται σε 70 € ανά στρέμμα. Η καταβολή θα γίνει άμεσα βάσει των δηλώσεων του ΟΣΔΕ της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.