Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H ενίσχυση του ρόστερ της Δόξας Μελισσίου


Θέμα συζήτησης, μεταξύ διοίκησης και προπονητή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου στη χθεσινή του συνεδρίαση, 14/06/2019, με το νέο τεχνικό Γιάννη Γυριχίδη, συζήτησαν και συναποφάσισαν την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της Ομάδας των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ με έμπειρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες Γ΄Εθνικής ή Α1 κατηγορίας, καθώς και νεαρούς ταλαντούχους από Ακαδημίες της Πέλλας, ώστε:
- η ιστορική ομάδα του Μελισσίου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, 
- να παίζει ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο και
- να προχωρήσει σε ανανέωση του έμψυχου υλικού της.
    Επίσης, αποφάσισε η προετοιμασία της Ομάδας να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.30 με συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου.
Τέλος, ανακοινώνεται ότι για 11η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό πάρκο Μελισσίου, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, με πλούσιο ποντιακό και δημοτικό πρόγραμμα, με σπουδαίους καλλιτέχνες και 3000 και πλέον προσκεκλημένους, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α  Δήμου Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.