Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περισσότερους από 1600 τουρίστες αποβίβασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris



Περισσότεροι από 1600 τουρίστες που ταξιδεύουν με το  κρουαζιερόπλοιο Crown Iris έφτασαν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Οι ταξιδιώτες, στην πλειονότητά τους είναι Ισραηλινοί (1591), Αμερικάνοι και Γάλλοι και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη στη διάρκεια της παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι. 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τους επιβάτες του “ Crown Iris” της εταιρίας Μano Cruise, με σημαία Παναμά και 563 μέλη πληρώματος, καλωσόρισαν στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και διένειμαν ενημερωτικό υλικό με ξενόγλωσσους ταξιδιωτικούς οδηγούς και χάρτες της πόλης,  παρέχοντας παράλληλα πληροφορίες για τις μετακινήσεις τους προς τις αγορές, τα αξιοθέατα και τα εμπορικά κέντρα.
Το πλοίο πρόκειται να αναχωρήσει για την Σύρο γύρω στις 5 το απόγευμα ενώ το επόμενο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 23 Ιουλίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.