Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου η εκδίκαση των ενστάσεων για τις εκλογές στο δήμο Πέλλας


Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, θα εκδικαστούν από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας οι ενστάσεις κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών που ανακήρυξε τους επιτυχόντες συνδυασμούς και υποψηφίους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Πέλλας. 
Υπενθυμίζουμε ότι, όπως είχαμε αποκαλύψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, τις ενστάσεις κατέθεσαν εκπρόσωποι των συνδυασμών «Πέλλα Μπροστά» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και «Πέλλα, Δήμος Για Όλους», με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη.

Οι δύο ενστάσεις στρέφονται κατά της απόφασης με την οποία ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέχθηκαν ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, βάσει του σχετικού πίνακα των αποτελεσμάτων ο οποίος ενσωματώθηκε σε αυτή.
Η ένσταση από την πλευρά του Στάθη Καστερίδη κατατέθηκε στο πολυμελές Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, από την πληρεξούσια δικηγόρο της παράταξης και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο Πέλλας, Αναστασία Δαρδανελιώτη, η οποία, από νομικής πλευράς, ασχολήθηκε ενδελεχώς με την διεξαγωγή και το αποτέλεσμα των εκλογών.
Η ένσταση από την πλευρά του Θεοδ. Θεοδωρίδη κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παράταξης, Θεοχάρη Αγγελίδη, καθώς με την υπόθεση ασχολήθηκε το δικηγορικό του γραφείο.

Οι λόγοι της ένστασης περιγράφονται αναλυτικά στο δικόγραφο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν να κάνουν με την παράβαση νόμου κατά τη διεξαγωγή της εκλογής ή κατά την εξαγωγή του εκλογικού αποτελέσματος ή κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών ή κατά την ανακήρυξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών και των προσώπων που ανήκουν σε αυτούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.