Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώθηκαν οι υπόλοιποι 24 Γενικοί Γραμματείς υπουργείων


Μετά τα 28 στελέχη που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, η κυβέρνηση ανακοίνωσε 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

Με τη νέα ανακοίνωση 52 Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς στελεχώνουν πλέον το σύνολο των υπουργείων και απομένει μόνο ο ορισμός των Γραμματέων που θα στελεχώσουν την Προεδρία της κυβέρνησης.

Γεγονός που δεν έχει προηγούμενο, καθώς, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, στο παρελθόν χρειάζονταν ακόμη και μήνες για να στελεχωθούν οι τόσο κρίσιμες αυτές θέσεις του κρατικού μηχανισμού.

Και το δεύτερο κύμα των 24 Γραμματέων είναι στελέχη που κάνουν πράξη την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Άλλοι έχουν ήδη δοκιμαστεί επιτυχώς στη δημόσια διοίκηση ή στην αυτοδιοίκηση, κάποιοι παραμένουν στις θέσεις τους επιβεβαιώνοντας ότι η αξιοκρατία δεν έχει κομματικά κριτήρια, ενώ πολλοί εξ αυτών προέρχονται και από τον ιδιωτικό τομέα και θα συνδράμουν με τις γνώσεις τους στην ταχύτατη υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος που έχει ως κεντρικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μέσα από ένα σύγχρονο και αποτελεσματικότερο κράτος.

Τα βιογραφικά των 24 νέων Γενικών Γραμματέων:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.