Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεσιανό: Με επιτυχία τα «30α Πυρρίχεια» στο πλαίσιο του πανηγυριού του Αγ. Παντελεήμονος- Περιφορά Εικόνας (βίντεο)



Με μεγάλη συμμετοχή κλήρου και λαού η ενορία του Μεσιανού Γιαννιτσών εόρτασε την πανήγυρη του προστάτου της Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού.
Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 26/7, στις 19.00 τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός.
Στη συνέχεια, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου Πέλλας και τη συνοδεία μελών του Συλλόγου Ειδικών Δυνάμεων Ν. Πέλλας “Αχ. Μιμιλίδης”, ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου στους δρόμους του χωριού. Μετά το πέρας του Εσπερινού η ενορία παρέθεσε δεξίωση για όλους με παραδοσιακά κεράσματα.

Τα «30α Πυρρίχεια»

Στο πλαίσιο της πανήγυρης του προστάτου της Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Μεσιανού Πέλλας ξεκίνησε με επιτυχία τα «30α Πυρρίχεια» (χθες Παρασκευή 26 και συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου), στις 21:00, στην πλατεία του χωριού.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν οι: Αχιλλέας Βασιλειάδης, Σάββας και Κώστας Ζαπουνίδης στο τραγούδι, Γιώργος Στεφανίδης στην λύρα και το τραγούδι, Κώστας Σιαμίδης και Γιώργος Ζαπουνίδης στην λύρα, Βαλάντης Μακρίδης και Γρηγόρης Ασλανίδης στο νταούλι και Ανέστης Ιωακειμίδης και Ηρακλής Ξενίδης στα πλήκτρα.

Παρασκευή 26/7/2019 - Περιφορά Ιερής εικόνας Αγίου Παντελεήμονος Μεσιανού
Δημοσιεύτηκε από Babis Caravidas στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019
  mesiano30
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.