Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παπαδόπουλος Γιώργος, Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία




Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

Λίγο πριν την τελική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής απευθύνομαι σε σας αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Η υποψηφιότητά μου, ως υποψηφίου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, (όπως άλλωστε και η υποψηφιότητά μου στη θέση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019) αποτελεί για μένα τιμή, ευθύνη και μεγάλη πρόκληση ώστε να πορευτούμε ενωμένοι και δυνατοί με κοινά οράματα και αξίες στον τόπο μας, στην Πέλλα μας, στη Μακεδονία μας, στην Ελλάδα μας.


Με σημαία τις αρχαιοελληνικές αξίες, αρχές και τα ιδεώδη της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας - ισονομίας - ισοτιμίας, της ελευθερίας λόγου και έκφρασης, επιθυμώ να υπερασπιστώ και να αντιπροσωπεύσω τους πολίτες του Νομού Πέλλας και τις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, στην Ελλάδα του σήμερα.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

Παπαδόπουλος Γεώργιος 
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Βιογραφικό

Ο Πυροσβέστης Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι Πυρονόμος του Πυροσβεστικού Σώματος. Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά και είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Πέλλας. 
Από το 1998 προσλήφθηκε με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ως συμβασιούχος Πυροσβέστης και εργάστηκε σε αυτή τη θέση, τα έτη 1998 & 1999. Το 1999 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα, μετά από προκήρυξη ΑΣΕΠ. Το 2008 αποφοίτησε από τη Σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με έδρα την Αθήνα. 
Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε πολλές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας και από το Δεκέμβριο του 2017 εκτελεί τα καθήκοντα του ως Πυροσβεστικό Προσωπικό - Εκπαιδευτής στη Σχολή Πυροσβεστών, στη Πτολεμαΐδα, η οποία από το 2016 λειτουργεί ως παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. 
Έχει δραστηριοποιηθεί διαχρονικά με τα κοινά στο χώρο του Πυροσβεστικού Σώματος μέσα από Δημοκρατικούς Συνδικαλιστικούς Αγώνες των Σωμάτων Ασφαλείας. 
Στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος είναι εκλεγμένος, 
από το 2010 έως σήμερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.), με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Έχει επιτελέσει σε διάφορες θέσεις ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος. 


Από το 2014 έως σήμερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), με έδρα την Αθήνα.
Από το 2018 έως σήμερα αποτελεί εκλεγμένο αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, με έδρα το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αθήνα.
Η πρώτη επίσημη παρουσία του στον πολιτικό στίβο συντελέστηκε στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, όπου συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με το συνδυασμό του Χρήστου Γιανννούλη " Κοιτάμε Μπροστά ".

Εκλογικό Κέντρο 
Θα μας βρείτε στο Εκλογικό Κέντρο που βρίσκεται στον πεζόδρομο Γιαννιτσών 
(Ελευθερίου Βενιζέλου 73).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment